صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از خطرات تاتو کردن چه می‌دانید؟

کد خبر: ۲۸۸۶۸۰
| |
2877 بازدید
کارشناس امور آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد، گفت: افرادی که خال‌کوبی می‌کنند 10 برابر بیشتر از سایر افراد، در معرض خطر ابتلا به هپاتیت c قرار دارند.
 
به گزارش ایسنا، "رضا مورکیان" با بیان این مطلب، افزود: تاتو کردن غیر از درد فراوان، خونریزی بسیاری نیز به همراه دارد و خالکوبی می‌تواند شخص را در معرض ابتلا به بیماری‌های خطرناکی چون ایدز و هپاتیت قرار دهد.
 
این کارشناس اضافه کرد: انجام خالکوبی در محلهای سنتی و آلوده و بزرگی خال کوبی احتمال ابتلا به این بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.
 
مورکیان خاطرنشان کرد: سایر بیماری‌های عفونی مثل هپاتیت B، سیفیلیس، جذام و سل نیز می‌تواند از طریق خال‌کوبی یا تاتو منتقل شوند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟