صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حدادي:جواب نمونه گيري دوپينگم منفي است

کد خبر: ۲۸۸۲۵
| |
1437 بازدید

ركوردار پرتاب ديسك آسيا گفت: با توجه به اين كه پزشك معالج آلماني و فدراسيون دووميداني در نامه‌اي، فهرست داروهاي مصرف شده را اعلام كرده بودند، عملا جواب آزمايش دوپينگ من منفي است.

احسان حدادي در گفت و گو با فارس، عنوان كرد: با بازگشت مجدد ويكتور گوتر بلاروسي از سه هفته پيش تمرينات آمادگي جسماني خود را آغاز كرده ام. قرار است از پنج شنبه هفته جاري كه راهي اردوي جزيره كيش مي‌شوم، تمرينات پرتابي خود را نيز از سر بگيرم.

وي افزود: به زودي كيم بوخنسوف روسي نيز به عنوان آناليزور وارد ايران خواهد شد تا در كنار گوتر برنامه تمريني من را طراحي كنند. بر اين اساس 20 روز ديگر راهي كمپ تمريني افريقاي جنوبي خواهيم شد تا با استفاده از امكانات و شرايط آنجا تمرينات خود را دنبال كنم.

حدادي تصريح كرد: گوتر از مربيان مطرح اين ماده است كه پيش از اين در سال 84 و 85 تمرينات مرا زير نظر داشت؛ اما بر سر برخي اختلافات مادي با فدراسيون ايران راهي قطر شد. وي يك سال است كه تيم قطر را نيز ترك كرده است. وي پس از توافق با فدراسيون ايران بر سر ميزان قرارداد براي دومين بار راهي تهران شد.

قهرمان ليگ پرتاب ديسك اروپا در فصل گذشته با اشاره به جايزه بزرگ ايران گفت: با رايزني هاي انجام شده بيش از 10 نفر از برترين هاي اين ماده براي حضور در اين مسابقات راهي تهران خواهند شد؛ اما هنوز زمان برگزاي و ميزان جايزه آن قطعي نشده است.

نايب قهرمان جهان در خصوص نتيجه نمونه گيري نمايندگان وادا گفت: با توجه به اين كه پزشك معالج آلماني و فدراسيون دووميداني ايران در نامه‌اي،‌ فهرست داروهاي مورد استفاده قرار گرفته از سوي من در مدت زمان درمان را به كميته بين المللي مبارزه به دوپينگ اعلام كرده بودند، عملا جواب منفي است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟