صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرند، پایتخت اداری ایران می شود؟

کد خبر: ۲۸۸۰۷۶
| |
12417 بازدید
ایسنا نوشت:

استاندار تهران گفت: انتقال بخشی از ادارات و دستگاه‌های دولتی به شهرجدید پرند همچنان در دستور کار پایتخت قرار دارد.

مرتضی تمدن با اشاره به تشکیل شهرک‌های اداری گفت: احداث شهرک‌های اداری یا انتقال بخشی از سازمانها و دستگاه‌ها به شهرک‌های جدید از جمله پرند در دستور کار است.

وی با بیان اینکه در مورد انتقال ادارات به شهرک جدید "پردیس" برنامه‌ای نداریم، اظهار کرد: این شهر با هدف تامین مسکن برای شهروندان متقاضی ایجاد شده و اولویت با تهیه مسکن است.

استاندار تهران همچنین درباره واگذاری مسکن مهر به زنان بدسرپرست نیز گفت: ثبت نام از زنان بدسرپرست برای دریافت مسکن مهر آغاز شده و این برنامه در دستور کار مسکن مهر تهران قرار دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟