صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرد همسرکش پای میز محاکمه

کد خبر: ۲۸۶۷۷۴
| |
4389 بازدید
پرونده مرد جنایتکار که پس از قتل همسرش جسد او را در خیابان رها کرده بود برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.
 
به گزارش تهران امروز تیرماه سال گذشته ماموران پلیس شهرری از کشف جسد زن جوانی در یکی از محله‌های این شهر باخبر شدند.تیم جنایی پس از حضور در محل دریافتند مقتول پس از کشته شدن در جای دیگری، جسدش در یک کیسه مشکی قرار داده شده و به آنجا انتقال یافته بود. همزمان با کشف جسد، مردی با مراجعه به ماموران از ناپدید شدن همسرش خبر داد.

او به کارآگاهان گفت همسرم به نام لیلا از دیروز ناپدید شده و هر چه می‌گردم نمی‌توانم ردی از او به دست بیاورم. با طرح این شکایت کارآگاهان دریافتند جسد کشف شده متعلق به همسر این مرد است. با شناسایی هویت مقتول روند رسیدگی به این پرونده وارد مرحله تازه ای شد. کارآگاهان در جریان بازجویی از همسر مقتول به اظهارات متناقض او مشکوک شده و او را با دستور قضایی بازداشت کردند. متهم در ابتدا منکر هرگونه اطلاعی از قتل همسرش بود اما در ادامه لب به اعتراف گشود و گفت به خاطر اختلافاتی که با همسرم داشتم با او درگیر شده و در یک لحظه با چاقو ضربه‌ای به گردنش زدم وقتی متوجه شدم همسرم مرده است جسدش را داخل یک کیسه مشکی قرار داده و شبانه در یکی از خيابان‌های شهرری رها کردم.

پس از اعتراف به این جنایت و بازسازی صحنه قتل بازپرس پرونده برای متهم به اتهام قتل عمدی کیفرخواست صادر کرد و پرونده برای محاکمه به شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟