صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادیب نامدار تاجیک درگذشت

کد خبر: ۲۸۶۴۲۵
| |
5619 بازدید
«داداجان رجبی» نویسنده سرشناس و برجسته تاجیک در سن 76 سالگی در شهر «خجند» جان به جان آفرین تسلیم کرد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در آسیای مرکزی، «داداجان رجبی» نویسنده سرشناس و برجسته تاجیک در شهر خجند جان به جان آفرین تسلیم کرد.

وی روز 29 آبانماه (19 نوامبر) در سن 76 سالگی در شهر خجند دار فانی را وداع گفت.

این نویسنده نامدار سال‌های عمر گرانبهای خود را به نوشتن آثار کودکان و تحقیق در ادبیات تاجیک در دوره سرکوب «استالینی» اختصاص داد.

از وی مجموعه داستان‌های رجبی در سال 1998 تحت عنوان «عثمان حمید» منتشر شد.

وی در آوریل 1938 در شهر خجند متولد شد و پس از اتمام دانشکده «تربیت معلم» در شهر «سنت پترزبورگ» فعالیت خود را در نشریه «حقیقت لنین آباد» آغاز کرد و قبل از این در نشریه «کامسامول» تاجیکستان و در کمیته رادیو تلویزیون دولتی فعالیت می‌کرد.

وی در مجلات ادبیات و صنعت و صدای مردم نیز فعالیت داشته است و همچنین نمایشنامه‌های زیادی را از جمله «دلسوزی»، «شبی که برف می‌بارید»، «قصه‌های مادر بزرگ» و «انار دانه دانه» را نوشته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟