خبر بد پلاتینی به ترکیه
رسانه های ترکیه، سخنان ˈمیشل پلاتینیˈ رییس اتحادیه فوتبال اروپا در مورد احتمال برگزاری رقابتهای جام ملتهای اروپا2020 در13شهر این قاره را به عنوانˈخبربد ˈ ارزیابی کردند.
به گزارش ایرنا ازپایگاه خبریˈ دوغانˈ پلاتینی گفت:من تصور می کنم که رقابتهای جام ملت های اروپا درسال 2020 را در کل اروپا و در 12 یا 13 شهر می توان برگزار کرد.
پلاتینی57 ساله ادامه داد: این فقط یک نظر است، ما باید در خصوص آن بحث کنیم ، من این فکر را می پسندم.
قراراست کمیته اجرایی اتحادیه فوتبال اورپا (یوفا)در این خصوص بررسی های لازم را انجام و در ژانویه سال 2013 در این مورد تصمیم گیری کند.
شهر استانبول ترکیه داوطلب میزبانی المپیک 2020 و فوتبال جام ملتهای اروپا در این سال شده است و مسوولان ترکیه مدعی بودند که استانبول بخت بیشتری برای میزبانی جام ملتهای اروپا در سال 2020 را دارد.
پیش ازاین پلاتینی گفته بود که ترکیه باید از میان میزبانی رقابتهای فوتبال جام ملتهای اروپا و یا میزبانی بازی های المپیک 2020 یکی را انتخاب کند.
پلاتینی با اشاره به 13 شهری که خواستار برگزاری مرحله نهایی جام ملتهای اروپا در سال 2020شده اند،افزوده بود: ترکیه باید هر چه زودتر مشخص کند که خواستار برگزاری بازی های المپیک 2020 است و یا برگزاری جام ملتهای اروپا.


