نامنويسي اتباع عراق و افغان در كنكور ممنوع
بر پايه اعلام رسمي اداره كل اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور، نامنويسي همه اتباع عراقي و افغاني در كنكور سراسري سال 88 ممنوع شد.
محمد تقي قائمي، مدير كل اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور در گفتوگو با ايسنا، افزود: اتباع عراقي و افغاني مجاز در ايران، تنها در صورت توافق نامه دوجانبه بين كشورها و يا با تعيين بورسيه ميتوانند در آزمونهاي سراسري شركت كنند.
وي تأكيد كرد: شركت شهروندان عراقي و افغاني در آزمونهاي دانشگاههاي آزاد مجاز است.
در سال گذشته نيز شركت اتباع عراقي و افغان در آزمونهاي سراسري بر پايه ضوابطي خاص مجاز بوده است.
شركت اتباع عراقي و افغاني در كنكور سراسري سال گذشته مجاز بود
دكتر توكلي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور نيز در گفتوگو با ايسنا با اشاره به بند «ه»، شرايط اختصاصي شركت در كنكور سراسري سال 88 دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، گفت: بنا بر اعلام رسمي اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور، نامنويسي و شركت كليه اتباع عراقي و افغاني، در آزمون سراسري سال 1388، مـمنوع شده است.
دكتر توكلي عنوان كرد: در كنكور سال گذشته اتباع عراقي و افغاني بر پايه ضوابطي مي توانستند در كنكور سراسري شركت كنند.
شهروندان عراقي و افغاني مي توانند در كنكور سراسري دانشگاه آزاد اسلامي شركت كنند
گفتني است، امكان شركت اتباع عراقي و افغاني در كنكور دانشگاه آزاد اسلامي بر پايه شرايط و ضوابط مندرج در دفترچه كنكور سراسري اين دانشگاه از سال گذشته فراهم شده است.


