صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیگیری پاداش میلیاردی به هیات مدیره بانکها

کد خبر: ۲۷۹۶۳۷
| |
12974 بازدید
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس از پیگیری موضوع برخی اخبار منتشر شده در مورد اختصاص پاداش میلیاردی 9 بانک به اعضای هیات مدیره خود خبر داد.

ارسلان فتحی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مطمئنا کمیسیون اقتصادی موضوع اعطای پاداش میلیاردی به چند بانک را مورد رسیدگی قرار خواهد داد تا مشخص شود این بانک‌ها خصوصی و یا دولتی بوده‌اند.

وی افزود: این موضوع از طریق بانک مرکزی پیگیری می‌شود و مطمئنا از مسئولان بانک مرکزی توضیحاتی خواسته خواهد شد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد که کمیسیون اقتصادی در راستای وظایف نظارتی خود، مسئولان بانک مرکزی را در کمیسیون حاضر خواهد کرد تا در این رابطه توضیحات لازم را بدهند. مطمئنا این موضوع در ذیل تقاضای تحقیق و تفحص از بانک مرکزی نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟