سردار لکزایی به یاران شهیدش پیوست

سردار حبیب الله لکزایی جانشین فرمانده سپاه سلمان امروز سهشنبه بر اثر جراحات ناشی از جانبازی به خیل یاران شهیدش پیوست.
به گزارش خبرگزاری فارس، سردار حبیب الله لکزایی جانشین فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان، امروز سهشنبه بر اثر جراحات ناشی از جانبازی به خیل یاران شهیدش پیوست.
سردار لکزایی علاوه بر جانشینی فرمانده سپاه سلمان، در کارنامه خود فرماندهی سپاه زابل و دبیری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سیستانوبلوچستان را نیز دارا بوده و در دفاع مقدس نیز فرماندهی برخی یگانهای لشکر ثارالله را به عهده داست.
این شهید بزرگوار در زمان خدمت خود در سیستان و بلوچستان در کنار شهیدانی چون سردار نورعلی شوشتری و سردار رجبعلی محمدزاده فرمانده اسبق سپاه سیستان و بلوچستان، اقدامات موثری در جهت مقابله با اشرار و ضدانقلاب در شرق کشور و ایجاد وحدت و همدلی بین قبایل و طوایف این منطقه داشته است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۳
انتشار یافته: ۸
روحش شاد یادش گرامی
شهادت و جانبازی در راه وطن بزرگترین عبادت است
خیلی ناباورانه بود رفتنت...پس ازشهادت واسارت عزیزانت درقتلگاه تاسوکی خیلی دنیا برایت کوچک جلوه میکرد ووقتی که سردارشوشتری وسردارمحمدزاده هم رفتند دیگر تاب ماندن دردنیای خاکی نداشتی ...آیاکسی ازبسیجی ها وسپاهی هایی را میتوانی بیابی که به سیستان وبلوچستان آمدندومعرفت ترادرک نکردند؟گوارایت با دشهدشیرین شهادت.امام جواد اورادریاب که اینک این دردانه ما مهمان توست.
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟





