صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گفتگوی 4 ساعته احمدی نژاد با مردم ایلام

در این دیدارها همچنین رئیس جمهور به مشکلات چند نفر از جانبازان مبنی بر درصد جانبازی و مشکل مسکن رسیدگی کرد.
کد خبر: ۲۷۸۷
| |
1861 بازدید

رئیس جمهور از ساعت 10 صبح امروز با حضور در استانداری ایلام در گفتگوی رو در رو مشکلات تعدادی از مردم ایلام را شخصا مورد بررسی قرار داد.

به گزارش مهر به استان ایلام، دکتر محمود احمدی نژاد صبح امروز در دیداری مردمی و رو در رو ضمن شنیدن مشکلات تعدادی از اقشار مختلف این استان دستورات لازم را برای رفع مشکلات آنان صادر کرد.

در این جلسه رسیدگی به وضع آب در برخی از مناطق ایلام، وجود مشکلات مسکن، اشتغال، صنعت وام اشتغالزایی، کشاورزی از جمله مهمترین مشکلات مردم ایلام بود .

در این دیدارها همچنین رئیس جمهور به مشکلات چند نفر از جانبازان مبنی بر درصد جانبازی و مشکل مسکن رسیدگی کرد.

در این جلسه علاوه بر دکتر احمدی نژاد، علی سعید لو معاون اجرایی رئیس جمهور نیز در اتاق همجوار اتاق رئیس جمهور به بررسی مشکلات مردم پرداخت.

تعداد بسیار زیادی از مردم ایلام از جمله خانواده های شهدا ، جانبازان ، کارگران و اقشار کم درآمد نیز با حضور در مقابل استانداری خواستار دیدار با رئیس بودند.

رئیس جمهور در این جلسه که 4 ساعت به طول انجامید به مسائل ومشکلات 70 نفر از مردم استان رسیدگی کرد.

این جلسه دقایقی پیش به پایان رسید.

تا دقایقی دیگر قرار است دومین جلسه هیئت وزیران در استان ایلام برگزار شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار