صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گزارش تمرین آبی پوشان

بازگشت کیانوش رحمتی و توصیه‌های قلعه‌نویی

کد خبر: ۲۷۵۵۴۸
| |
3963 بازدید
هافبک تیم استقلال پس از چند ماه دوری از میادین فوتبال امروز به تمرینات بازگشت.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال از ساعت 16:30 امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد.

در تمرین امروز تمام بازیکنان استقلال به جز فریدون زندی که قراردادش را با این تیم فسخ کرده، حاضر بودند و نزدیک 70 دقیقه تمرینات آماده‌سازی را پشت سر گذاشتند.

* کیانوش رحمتی پس از دوری چند ماهه به دلیل پشت سر گذاشتن عمل جراحی، امروز در تمرین شرکت کرد. وی در بدو ورود مورد استقبال کادر فنی و سرپرست این تیم قرار گرفت و نزدیک یک ساعت به تمرینات اختصاصی پرداخت.

* در ابتدای تمرین قلعه‌نویی بازیکنان را دور هم جمع کرد و در خصوص بازی آینده این تیم مقابل صبا صحبت‌هایی را با‌ آنها انجام داد.

* حدود 100 نفر از طرفداران استقلال در تمرین امروز این تیم حاضر شدند.

*‌میرشاد ماجدی، سیروس دین‌محمدی، شاهرخ بیانی، منصور پورحیدری و رضا رجبی از حاضرین تمرین امروز آبی‌پوشان بودند.

* حمید بابازاده تمرینات ویژه‌ای را برای رحمتی و دیگر بازیکنان استقلال در نظر گرفت.

* دویدن دور زمین، ارسال پاس‌های کوتاه و سانتر از جناحین اصلی‌ترین برنامه‌‌های تاکتیکی آبی‌پوشان بود. هنگام اجرای تمرین ارسال از جناحین تماشاگران استقلال به بیرون از کمپ فرا خوانده شدند. آخرین آیتم امروز زدن ضربات ایستگاهی بود که نکونام، میداودی و اکبرپور این تمرینات را انجام می‌دادند.

* رودریگو توزی در اواخر تمرین برای دقایقی با سرپرست تیم استقلال صحبت کرد. قرار است بازیکنان خارجی این تیم پس از پایان بازی صبا و به دلیل تعطیلی لیگ برای استراحتی کوتاه مدت و 4 روزه راهی کشورهای خود شوند.

استقلال روز دوشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی میزبان صبای قم خواهد بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟