صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وقتی خون خودباوری در رگهای ایرانی می جوشد؛

' جلیل باقری ' خواست و توانست

کد خبر: ۲۶۹۶۴۵
| |
2314 بازدید

قهرمانی جلیل باقری در رشته پرتاب وزنه بازیهای پارالمپیك 2012 از جهات مختلفی قابل تعمق بود، بویژه آنكه این موفقیت در حضور 80 هزار تماشاگر مشتاق در ورزشگاه المپیك شهر لندن رقم خورد و پرچم مقدس كشورمان مقابل چشمان آنان به اهتزاز درآمد .
 
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ، باقری كه پیش تر نیز قول كسب مدال طلا را داده بود روز شنبه به عهد خود وفا كرد و با شكار ناب ترین مدال ، پیام آور شادی برای كاروان ورزشی ایران شد .

این موفقیت سترك تاجایی بود كه 80 هزار تماشاگر به احترام پرچم خوش رنگ و سرود مقدس جمهوری اسلامی به پا خواستند و دلاور مرد كشورمان را تحسین كردند .

از سوی دیگر این ملی پوش اردبیلی ركورد بازیهای پارالمپیك را به نام خود نوشت و با پرتاب وزنه به میزان 11 متر و 63 سانتیمتر همه نگاه ها را به خود معطوف كرد .

عزم جزم باقری و شجاعت او اسباب تشویق حاضران در ورزشگاه المپیك لندن را فراهم آورد و جسارت این پرتاب گر گل لبخند را بر لبان ایرانیان نشاند .

او با تلاش وافری كه پیش از رقابتها از خود به نمایش گذاشته بود و قوت قلب شده بود و در میدان لندن نیز حس برتری جوی خود را عملا به منصه ظهور رساند .

نبوغ و هوش سرشار این پرتاب گر متعصب كه در واقع كسب اولین مدال طلا برای كشورمان برای ارمغان آورد به خوبی نشان داد كه اگر خون خود باوری در رگهای ورزشكارانمان به جوش آید می توان ردای قهرمانی را با قامت آنان دوخت .

به هرحال توفیق بزرگ این ورزشكار به فضای كاروان ورزشی ایران گرما و روشنایی بخشید كه امید می رود این اشتها بتواند اكسیری شفابخش باشد و دیگر ورزشكاران ما در میدان معتبر پارالمپیك گلیم خود را تا مرز قهرمانی بیرون بكشند .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟