تکذیب شایعه ناپدید شدن 4 روستا در ورزقان

کد خبر: ۲۶۵۴۲۶
| |
4809 بازدید
فرماندار ورزقان شایعه ناپدید شدن 4 روستا منطقه ورزقان در زلزله اخیر را تکذیب کرد.

به گزارش فارس محرم فروغی اظهار کرد: به هیچ عنوان روستا یا روستایی وجود ندارد که قابل شناسایی نباشد یا کلا ناپدید شده باشد.
 
وی اضافه کرد: تمام روستاهایی که در حادثه زلزله دچار تخریب یا حادثه شده‌اند مورد شناسایی قرار گرفته‌اند و امداد‌رسانی و توزیع اقلام در آنها ادامه دارد.
 
فروغی با اشاره به اینکه مردم به صورت مستقیم و غیر‌مستقیم؛ همچنین با حضور در منطقه در امداد‌رسانی به زلزله‌زدگان نقش قابل توجهی ایفای کرده‌اند، گفت: تمام اقلام مورد نیاز از طریق کمک‌های ارگان‌های مربوطه و مردمی بین زلزله‌زدگان توزیع می‌شود.
 
وی اضافه کرد: با همکاری مردم هیچگونه کمبودی در منطقه وجود ندارد.
 
فرماندار شهرستان مراغه نیاز اساسی زلزله‌زدگان را پتو، چادر، آب و مواد غذایی اعلام کرد و گفت: همچنین با توجه به تامین نیازهای اولیه زلزله‌زدگان مواد شوینده و بهداشتی یکی از اقلام مورد نیاز زلزله‌دگان است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟