صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توصیه‌های رضازاده به رستمی

کد خبر: ۲۶۲۷۶۷
| |
5250 بازدید
 قهرمان سابق کشتی جهان برای تماشای رقابت‌های دسته ۸۵ کیلوگرم وزنه‌برداری المپیک ۲۰۱۲ لندن در ورزشگاه محل برگزاری رقابت‌ها حضور یافت.
 
به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از لندن، امیررضا خادم که به منظور حضور در انتخابات فیلا به لندن سفر کرده است 40 دقیقه زودتر از آغاز رقابت‌های وزنه‌برداری 85 کیلوی المپک 2012 لندن در ورزشگاه اکسل حاضر شد.

* حدود 3 هزار و 500 تماشاگر برای تماشای این مسابقه در ورزشگاه حاضرند و در مجموع جو سالن به سود ورزشکاران ایران از جمله کیانوش رستمی و سهراب مرادی است.

* بسیاری از ایرانی‌ها به همراه خانواده خود در ورزشگاه حضور دارند.

* وزنه‌برداران مصر روبه‌روی جایگاه را به اشغال خود درآورده و مشغول تشویق وزنه‌بردار هموطن خود هستند.

* حسین رضازاده و کوروش باقری زودتر از موعد مقرر در سالن حاضر شده و با کیانوش رستمی صحبت کرده و توصیه‌های لازم ‌را به وی یادآور شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟