بازدید 24835

دریاچه‌ای با رنگ توت فرنگی در سنگال +تصاویر

جزیره گوره به مروارید صورتی اقیانوس اطلس شهرت دارد. خانه‌های این جزیره رنگارنگ و خیابان‌های آن مملو از درختان گل است.
کد خبر: ۲۶۲۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۰ 01 August 2012
کشور سنگال در غرب آفریقا قرار دارد، این کشور نه وسعت آنچنانی دارد و نه موقعیت استراتژیکی اما در تصمیم‌گیری‌های سیاسی قاره سیاه نقشی اساسی ایفا می‌‌کند، هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا دیروز وارد این کشور شد.

به گزارش فارس، در خبرها آمده بود که «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه آمریکا روز گذشته (سه شنبه) سفر 11 روزه خود به کشورهای آفریقایی را با عزیمت به سنگال آغاز کرد.

بندر داکار، پایتخت سنگال    

کلینتون قرار است، در سفر خود به سنگال با «ماکی سال»، رئیس جمهوری جدید سنگال دیدار کند.
 

مسجد اعظم شهر داکار پایتخت سنگال    

آشنایی با کشور سنگال

کشور سنگال با مساحت 196.190 کیلومتر مربع در غربی‌ترین نقطه قاره آفریقا واقع شده و با کشورهای موریتانی، مالی، گینه کوناکری، گینه بیسائو و گامبیا از شمال، شرق، و جنوب همسایه است. در قسمت غرب سنگال اقیانوس اطلس قرار دارد.

اگرچه سنگال نه کشور پنهاوری است و نه موقعیتی راهبردی دارد، با این حال نقشی برجسته در سیاست قاره آفریقا بازی می‌کند.

جزیره گوره به مروارید صورتی اقیانوس اطلس شهرت دارد. خانه‌های این جزیره رنگارنگ و خیابان‌های آن مملو از درختان گل است.
 
فرانسوی‌ها نخستین بار در سال 1659 در سنگال بندرگاهی ساختند و نام آن را «سن لویی» گذاشتند. این کشور در سال 1960 از زیر سلطه فرانسه خارج شد. سنگال به عنوان کشور آفریقایی که بیش از 90 درصد جمعیت آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند به نوعی یک پل فرهنگی بین مسلمانان و دنیای سیاهان آفریقایی به‌شمار می‌آید.

تصویر یک دهکده در بیشه‌زارهای واقع در قلب سنگال

سنگال به لحاظ تقسیمات اداری به ده استان تقسیم می‌شود و پایتخت این کشور شهر بندری «داکار» است که دومین بندر منطقه غرب آفریقا پس از «ابیجان» به شمار می‌آید. «داکار» نزدیک‌ترین بندر به اروپا در غرب آفریقاست.

جمعیت این کشور حدود 11 میلیون نفر است که 94 درصد آنها مسلمان، 5 درصد مسیحی و 1 درصد دارای مذاهب بومی هستند. اکثر مسیحیان سنگال در ناحیه «کازاماس» زندگی می‌کنند.

تصویر محلی به نام خانه بردگان در ساحل جزیره گوره در سنگال که در روزگاران قدیم محل نگهداری بردگانی بود که به قاره آمریکا انتقال می‌یافتند.

در سرزمین سنگال نزدیک به 20 قوم وجود دارد کـه از مهمترین آنها اقوام پل یـا، پلار، الوف، سرر، اوکولر، مانگا هستند.

مسلمانان سنگال اغلب اهل تسنن و از پیروان فرقه‌های تیجانیه، مریدیه و قادریه هستند. البته فعالیت شیعیان در ترویج مکتب اهل بیت و تشییع آزاد و مشهود است.

در سنگال جمعیتی حدود 27 هزار لبنانی وجود دارند که تاریخ حضور آنان در این سرزمین به بیش از یک قرن  پیش برمی‌گردد و جزو اولین گروه‌های مهاجر به غرب آفریقا هستند، اینان اغلب شیعه، دوستار اهل بیت و علاقمند به مردم و جمهوری اسلامی ایران هستند.

یک نوجوان با گاری‌اش در کنار یک پمپ بنزین در شهر سن ـ لویی در سنگال

بخش اعظم تجارت و بازار، در نتیجه اقتصاد خرد سنگال در اختیار لبنانی‌ها قرار دارد. پس از لبنانی‌ها باید از مراکشی‌ها، تونسی‌ها و موریتانیایی‌ها یاد کرد.

زبان رسمی و اداری سنگال «فرانسه» است، اما مردم در محاوره و گفت‌وگو بیشتر از زبان‌های قومی و محلی استفاده می‌کنند. قشر تحصیلکرده در سنگال اغلب با زبان عربی آشنایی داشته و برخی مواقع به این زبان تکلم می‌کنند.

تصویر دو پلیکان سفید در دریاچه پارک ملی جوج سومین پارک حیات وحش پرندگان جهان در سنگال

آب و هوای سنگال گرم و دارای دو فصل خشک (دسامبر تا آوریل و می) و بارانی (می و ژوئن تا نوامبر) به همراه وزش بادهای موسمی است.
بیش از پنجاه درصد مردم زیر خط فقر قرار دارند.

شگفتی‌های سنگال: دریاچه‌ای با رنگ توت فرنگی

دریاچه «ریتبا» در سنگال برخلاف تمام دریاچه‌‌‌های دنیا رنگی شبیه به‌ رنگ توت فرنگی دارد.

این دریاچه از جمله شگفتی‌های جهان است، به این جهت که آب شوری دارد و به خاطر رنگ جالبش مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

این رنگ که بسیار غیر عادی است، محققان را بر آن داشته تا آب این دریاچه را مورد آزمایش قرار دهند تا علت رنگ آن را بیابند. به گفته یکی از محققان زمانی که از داخل بالگرد به این دریاچه نگاه می‌کردیم، به نظر می‌رسید که قایق‌‌‌ها روی مخلوطی از شیر و توت فرنگی شنا می‌کردند.
 
غلظت نمک این دریاچه به حدی است که باعث شناور شدن هر شناگری در سطح آب می‌شود.

«مایکل دانسون»، میکروبیولوژیست و محقق در این‌باره می‌گوید: رنگ توت فرنگی این دریاچه به خاطر غلظت زیاد و بالای نمک در ترکیب با باکتری فعالی به نام Dunaliella Salina است.


تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱۰
خاک تو سر ما که غریب پرستیم دریاچه نمک در 10 کیلومتری شیراز هم به علت شوری همین رنگ است البته بهتر است بگویم همین رنگ بود الان به علت خوشکسالی آب ندارد
پاسخ ها
محمود
| United States of America |
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
مجید جان دلبندم، خوشکسالی نه، خشکسالی.
ضمن اینکه این یه ترجمه مقاله هست و برای نویسنده که نا آشنا به اقلیم ایران بوده تعجبی نیست که از دریاچه نمک ما در شیراز اطلاعی نداشته باشه، تعجب از اینه که ذکری از نویسنده مطلب نمیشه، طبق معمول!!
یعد از اینها، خودمونیم، دریاچه نمک ما اینقدر دیگه سرخ و صورتی نیست،
اینا رو گفتم که دیگه نگی خاک تو سرمون!
ممنون. بسیار جالب بود.
ای بابا رنگ دریاچه مهارلو (دریاچه نمک شیراز) هم همینجوری است .البته زمانیکه آب داشت !!!!!!!!!!!!!!!
Dunaliella Salina نام یک جلبک تک سلولی هست نه باکتری! تازه رنگ آب نمی تواند بخاطر این جلبک باشد!
این که چیزی نیست! ما هم یه دریاچه داریم که تمامش پر نمکه و دیگه حتی آب هم نداره!!
مژده به همه هموطنان عزیز تا کمتر از چند سال بعد می توانند به جای مسافرت به سنگال و دیدن این دریاچه از شوره زار ارومیه دیدن فرمایند.
در استان سیستان و بلوچستان، نزدیک به چابهار یک خلیجی هست به نام خلیج لیپار، آب این خلیج هم سرخ است. محل بسیار زیبایی است من سالها پیش وقتی چابهار بودم از این محل دیدن کردم، فوق العاده است.
دریاچه ارومیه هم دقیقا همین رنگیه الان. البته قشنگتره اون به رنگ آلبالو ه!
رنگ این دریاچه به دلیل ریزجلبک Dunaliella parva به رنگ صورتی است. حالتی مشابه با آنچه ما در دریاچه ارومیه و دریاچه مهارلو می توانیم ببینیم (البته در صورت وجود آب). گونه دیگر این ریزجلبک Dunaliella salina است که تولید رنگ قرمز می کند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار