صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تنها نماینده شنای ایران ششم شد

کد خبر: ۲۶۲۰۱۰
| |
4186 بازدید

محمد بیداریان در رده ششم گروه سوم مرحله مقدماتی مسابقات شنای 100 متر آزاد بازی های المپیک 2012 لندن قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، تنها نماینده شنای ایران دراین بازی ها، از ساعت 13 امروز برای رقابت با دیگر شناگران این ماده به آب زد و در نهایت با زمان 52 ثانیه و 92 صدم ثانیه در رده ششم گروه خود ایستاد.

بیداریان با وایلد کارت سهمیه حضور در بازی های المپیک 2012 لندن را به دست آورده است و برای مشخص شدن رتبه نهایی اش در این مرحله باید در انتظار نتایج شرکت کنندگان سایر گروه ها بماند.

بیداریان پیش از حضور در بازی های المپیک هدف خود را شکستن رکورد ایران اعلام کرده بود اما با این نتیجه در راه رسیدن به این هدف هم ناکام ماند.

رکوردماده 100متر آزاد ایران 51 ثانیه و 31 صدم ثانیه است که در اختیار خود وی قرار دارد و در مسابقات قهرمانی جهان رم ایتالیا در سال 2009 ثبت شده است.

16 شناگر برتر این مرحله به نیمه نهایی صعود می کنند.

60 شناگر در ماده 100 متر آزاد بازی های المپیک 2012 لندن شرکت کرده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟