صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزرگترين فلافل جهان گينسي شد

کد خبر: ۲۶۱۹۶۶
| |
4056 بازدید

پخت بزرگترين فلافل جهان با وزن حدود 75 كيلوگرم در اردن ركورد جهاني گينس را به خود اختصاص داد.
 
به گزارش ايسنا، كاركنان رستوراني در «امان» پايتخت اردن، اقدام به پخت بزرگترين فلافل جهان كرده و توانستند ركورد قبلي را بكشنند.
 
به گفته مسئولان ثبت ركوردهاي جهاني گينس، پيش از اين بزرگترين فلافل جهان با وزني حدود 24 كيلوگرم در كاليفرنيا به ثبت رسيده بود.
 
تيمي از 10 آشپز اردني با استفاده از 80 كيلوگرم نخود، پنج كيلوگرم پياز و دو كيلوگرم سبزي جعفري اين فلافل را آماده و ركوردشكني كردند.
 
به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اينترنتي ركوردهاي جهاني گينس، مدير اين رستوران پس از كسب اين عنوان گفت: تمام تلاشمان اين بود كه ركورد پخت بزرگترين فلافل را به اردن بياوريم و پس از پخت اين فلافل آن را بين 600 ميهمان رستوران توزيع كنيم.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟