صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فرهاد دانشجو:

مدیریت قبلی سوء‌استفاده مالی نداشته

کد خبر: ۲۶۱۶۰۷
| |
3304 بازدید

رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هر مبلغی كه تا به امروز به حساب واحد آكسفورد دانشگاه آزاد واریز شده است، به حساب دانشگاه رفته نه به حساب افراد؛ و بنده غیر از این چیزی را مشاهده نكرده‌ام.
 
به گزارش ملیت، فرهاد دانشجو عصر یك‌شنبه در گزارشی از عملكرد دانشگاه آزاد در كمیسیون آموزش تحقیقات گفت: گذشته دانشگاه را نه تایید می‌كنم و نه تكذیب. تلاشم این است كه از گذشته دانشگاه عبور كنم.
 
او افزود: روش‌ها و نظام‌های معیوب گذشته را شناسایی و اصلاح می‌كنم و با رفتارها و سلایق افراد كاری ندارم. دلیل این كه به گذشته دانشگاه كاری ندارم، این است كه عملكرد رییس قبل از سوی رییس جدید زیر سوال برده نشود.
 
وی بررسی عملكرد مدیریت گذشته دانشگاه آزاد را وظیفه نمایندگان مجلس دانست و افزود: اگر تصمیم تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد دارید، همه بخش‌های دانشگاه را برای همكاری با شما فرا می‌خوانم.
 
دانشجو تاكید كرد: اگر در عملكرد گذشته رییس دانشگاه به نقطه ابهام یا اشتباهی برسم، قطعا آن را اصلاح می‌كنم. ولی تا این لحظه به چنین چیزی نرسیده‌ام.
 
او با تشكر از هیات موسس، رییس، كارمندان، هیات علمی و اساتید قبلی دانشگاه آزاد گفت: از مجموعه افرادی كه برای شجره طیبه دانشگاه آزاد زحمت كشیده‌اند، قدردانی می‌كنم.
 
رییس دانشگاه آزاد متذكر شد: اگر كسی در دانشگاه آزاد اقدام خلاف قانونی انجام داده باشد، باید پاسخگوی اقداماتش باشد.
 
دانشجو بار دیگر تاكید كرد: بنده شخصا به سوءاستفاده مالی از سوی مدیریت قبلی دانشگاه آزاد نرسیده‌ام. ولی هروقت خواستید در این زمینه تحقیق كنید، با شما همكاری خواهم كرد.
 
وی تبیین وضعیت مالی دانشگاه آزاد را اصلی‌ترین ماموریتش در این دانشگاه دانست و افزود: خواسته بزرگان تبیین وضعیت مالی دانشگاه آزاد است. ولی این كار به مفهوم مشكلات مالی دانشگاه نیست. خیلی طبیعی است كه از 300 هزار میلیارد تومان ارزش دانشگاه آزاد، حدود 2600 میلیارد تومان بدهی داشته باشیم. این بدهی نوعا به صندوق مشترك دانشگاه، حقوق بازنشستگی، بدهی به پیمانكاران و توسعه دانشگاه است.
 
رییس دانشگاه آزاد یادآور شد: وقتی دانشگاه را تحویل گرفتم، حدود 16 میلیارد تومان در حساب دانشگاه بود، ولی تعهدات مالی دانشگاه مقداری بیش‌تر از این مبلغ بود. بنابراین فشار مالی زیادی بر رییس دانشگاه بود.
 
دانشجو با اشاره به وضعیت واحد آكسفورد دانشگاه آزاد گفت: تا جایی كه بنده اطلاع دارم، واحد آكسفورد دانشگاه آزاد مجوز برگزاری دوره‌های كاردانی، كارشناسی، كارشناسی ارشد و دكترا از وزارت علوم یا مراجع ذی‌صلاح انگلستان نداشته است. البته برخی از مجوزها وجود داشته است كه اجازه می‌داد دوره‌های تحصیلی مشتركا با دانشگاه‌های انگلیسی انجام شود و مدرك آن جزو دانشجویان دانشگاه‌های انگلیسی به حساب می‌آید.
 
او یادآور شد: طبق توافق به عمل آمده اگر در 8 سال سالی 10 دانشجو به دانشگاه معرفی كنیم، در مقابل دانشگاه نیز به 40 درصد تخفیف می‌دهند. دانشگاه آزاد واحد آكسفورد تعهد كرده است كه سالی 10 نفر را به بدین ترتیب به دانشگاه معرفی كند.
 
رییس دانشگاه آزاد با بیان این كه در حال حاضر واسطه‌گری دانشجویی در واحد آكسفورد انجام می‌دهیم، گفت: از 1382 تاكنون واحد آكسفورد دانشگاه آزاد هیچ مدركی صادر نكرده است.
 
وی با اشاره به مبالغ واریز شده به حساب واحد آكسفورد گفت: هر مبلغی كه تا به امروز به حساب واحد آكسفورد واریز شده است، به حساب افراد نرفته است بلكه به حساب دانشگاه آزاد واریز شده است و بنده غیر از این مشاهده نكرده‌ام.
 
دانشجو متذكر شد: این كه گفته می‌شود برخی كاركنان واحد آكسفورد حقوق‌های زیادی دریافت كرده‌اند باید گفت كه حقوق افراد براساس مصوبات هیات امنا پرداخت شده است. اگر این مبالغ كم یا زیاد بوده، قانونی انجام شده است. حقوق افراد براساس ارز رایج انگلستان پرداخت شده است.
 
دانشجو در بخش دیگری از سخنانش ارتقا، آموزش و پژوهش را در دستور كار دانشگاه دانست و افزود: یكی از شاخصه ارتقای آموزش و پژوهش، نسبت دانشجو به استاد است. از گذشته برای 60 دانشجو 5,1 استاد وجود داشته است كه این وضعیت باید اصلاح شود.
 
وی افزود: جذب هیات علمی جدید باید دنبال شود. در چند ماه گذشته بورسیه 200 نفر حزب‌اللهی درس‌خوان را انجام داده‌ایم. تدرس هیات علمی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه را دنبال می‌كنیم و گزارش آن را به زودی منتشر می‌كنیم.
 
دانشجو با بیان این كه كلیه واحدهای علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد دارای مجوز هستند، گفت: از 42 واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد 31 واحد مجوز فعالیت نداشتند اما طی 4، 5 ماه گذشته، با وجود فرآیندهای پیچیده وزارت علوم، موفق به مجوزهای فعالیت‌های این واحدها شدیم.
 
او افزود: مجوزهای واحدهای علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد یك ساله و دوساله است و اگر شرایط وعده داده شده محقق نشود، این مجوزها فسخ می‌شود.
 
وی با بیان این كه نقل و انتقال 500 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد در حال انجام است، گفت: اعلام كردیم از 15 خرداد تا 15 تیر، همه دانشجویانی كه مایلند به محل زندگی والدین‌شان منتقل شوند، ثبت نام كنند. این امتیاز را برای خانم‌ها و آقایان مجرد پیش‌بینی كردیم. علاوه بر آن برای افراد متاهل نیز این حق را قائل شدیم كه بتوانند به محل زندگی همسرشان منتقل شوند. براساس آمار حدود 15 هزار نفر در دانشگاه آزاد در حال نقل و انتقال هستند.
 
رییس دانشگاه آزاد با تاكید بر این كه شرط معدل در نقل و انتقالات مبنای كارمان است، خاطرنشان كرد: برای انتقال دانشجوی دختر و پسر مجرد، شرط معدل بالای 17 را در نظر داریم. این كار نیز برای رعایت عدالت و حفظ سطح كلاس‌های دانشگاه انجام می‌شود. این قاعده درباره همه دانشجویان لازم‌الاجراست. به هیچ كس اجازه داده نمی‌شود از یك واحد در یك شهرستان به واحد مركزی به مركز استان آن هم بدون رعایت شرط معدل انتقال یابد. باید بین رتبه 3 هزار و 7 هزار در شهرستان‌های دورافتاده فرق قائل شویم.
 
دانشجو با اشاره به تعداد دانشجویانی كه در دانشگاه آزاد به صورت رایگان تحصیل می‌كنند، گفت: در دانشگاه آزاد 20 هزار دانشجویی كه تحت حمایت كمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند، تحصیل می‌كنند. این افراد یا هیچ مبلغی پرداخت نمی‌كنند یا مبالغ بسیار ناچیزی می‌پردازند.
 
رییس دانشگاه آزاد خاطرنشان كرد: تذكر نمایندگان درباره نقل و انتقال دانشجویان در دانشگاه آزاد در حقیقت تاكید بر اجرای آیین‌نامه نقل و انتقال دانشجویان است كه ما آن را در دست اجرا داریم.
 
وی با بیان این كه باید به سمتی حركت كنیم تا استاد و كارمند دانشگاه آزاد نیز درك درست و معرفت مناسبی از دین داشته باشد، در حوزه فرهنگی باید به سمتی برویم كه فقط از دانشجو نام برده نشود، بلكه استاد و كارمند دانشگاه نیز هدف افزایش شناخت و معرفت دینی قرار بگیرد. بحث فرهنگی و مقوله دین از جمله دستورات كاری‌مان است. این كه دین در دانشگاه چه مفهومی دارد و در سطح كارمندان هیات علمی و اساتید باید چگونه نهادینه شوند، بستگی به آن دارد كه شناخت پرسنل دانشگاه نگاه‌شان به مفاهیم اسلامی عمیق‌تر شود.
 
دانشجو در پایان خطاب به اعضای كمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: هر سوالی كه در حوزه دانشگاه داشته باشید، آماده پاسخگویی به آن‌ها هستم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟