صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
درگیری لفظی شدید و افشاگری رویانیان و فتح‌الله‌زاده در بخش پایانی ۹۰

هر آنچه در برنامه ۹۰ جنجالی دیشب گذشت

نخستین برنامه ۹۰ در سری جدید با هیجان خاصی همراه بود، چون فردوسی‌پور رویداد‌های جنجالی فصل نقل و انتقالات را با جدیت بررسی کرد. رویانیان، فتح‌الله‌زاده، قلعه نویی، فرهاد مجیدی از مهمانان سر‌شناس تلفنی برنامه ۹۰ بودند و محمد فنایی، کار‌شناس داوری برنامه حضوری در برنامه شرکت داشت. پرسش نظرسنجی ۹۰ این بود که کدام تیم در فصل نقل و انتقالات بهتر کار کرد که ۵۷ درصد پرسپولیس را برگزیدند، ۳۹ درصد به استقلال و ۲ درصد به تراکتور و ۲ درصد هم به سپاهان رأی دادند.
کد خبر: ۲۶۰۱۱۸
| |
87784 بازدید
|
نخستین برنامه از سری جدید برنامه تلویزیونی ۹۰ دیشب روی آنتن رفت تا پس از وقفه‌ای نزدیک به شصت روزه، دوباره پخش برنامه جنجالی ۹۰ با اجرای عادل فردوسی‌پور از سر گرفته شود.
 
به گزارش «تابناک»،  آغاز برنامه ۹۰ با سکته‌ای زودرس همراه خواهد بود، چون به دلیل مسافرت کاری مجری و تهیه کننده برنامه به لندن برای پوشش خبری بازی‌های المپیک، پخش برنامه ۹۰ دو هفته متوقف خواهد شد تا فوتبالی‌ها با بازگشت فردوسی‌پور از سفر لندن، بیننده این برنامه تلویزیونی باشند.

در این برنامه، مدیرعاملان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در خصوص مسائل مطرح در فصل نقل و انتقالات به عنوان مهمانان تلفنی به ارائه اظهارات خود پرداختند.

رویانیان، فتح الله‌زاده، قلعه نویی، فرهاد مجیدی از مهمانان سر‌شناس تلفنی برنامه ۹۰ بودند و محمد فنایی، کار‌شناس داوری برنامه، حضوری در برنامه شرکت داشت.

نخستین برنامه تلویزیونی ۹۰ در سری جدیدش با هیجان خاصی همراه بود، چون فردوسی‌پور و عوامل اجرایی این برنامه رخدادهای جنجالی فصل نقل و انتقالات را با جدیت بررسی کردند.

موضوع ماشین‌های برخی باشگاه‌ها به بازیکنان تیم ملی و پرداخت رقم‌های نجومی به بازیکنان تیم‌های لیگ برتری و رقم بالای قرارداد نکونام از جنجالی‌ترین سوژه‌های این برنامه بود.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، نخستین مهمان تلفنی برنامه نود بود. وی در گفت‌وگو با فردوسی‌پور اظهار داشت: آقایان گفتند چهارصد میلیون سقف است و مجموعا به جایی رسیدیم که می‌توانستیم در کل ۵۵۰ میلیون به بازیکنان بدهیم؛ اما من می‌گویم که سقف را رعایت نکردم، ولی نه در آن حدی که برخی‌ها می‌گویند.
 
محمد رویانیان در ادامه گفت: موضوع ماشین‌ها اصلا درست نیست. ما این ماشین‌ها را از یک شخص طلب داشتیم و بابت طلب خود ماشین‌ها را دریافت کردیم.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: من راستگو هستم اما بی‌عقل نیستم که بخواهم هر حرفی را بزنم. من در محضر مردم می‌گویم که از بیت المال پول نگرفته‌ام و در کل از روزی که به پرسپولیس آمده‌ام، چهار و نیم میلیارد تومان از دولت گرفته‌ام.
 
رویانیان در ادامه درباره تفاوت میزان مخارج سال گذشته پرسپولیس با سال جاری عنوان کرد: سال گذشته، نزدیک به یازده میلیارد خرج پرسپولیس شد و امسال نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ درصد بیشتر از سال گذشته خرج کرده‌ایم.
 
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس مطرح کرد: من در کل از یک جا حقوق می‌گیرم، نه اینکه دین من زیاد باشد، بلکه می‌ترسم بخواهم از جاهای دیگر پول بگیرم. من برای باشگاه پرسپولیس برنامه‌های اقتصادی فراوانی دارم و برای این باشگاه شرکت خواهم زد و به جایی می‌رسانم که پرسپولیس به هیچ کس نیاز نداشته باشد.
 
رویانیان در پایان در پاسخ به این پرسش فردوسی‌پور که سید جلال حسینی بیش از یک میلیارد تومان گرفته یا کمتر گفت: سید جلال بیش از آنچه سقف قرارداد بوده، دریافت کرده است.
 
فتح الله‌زاده: والله ۳۵۰ میلیون به نکونام دادیم

در برنامه دوشنبه شب نود که برگزار شد، در ساعات بامدادی و اواسط این برنامه، مدیر عامل استقلال روی خط تلفنی آمد و توانست به راحتی عادل فردوسی‌پور را دور بزند! مجری برنامه نود درباره رعایت نکردن سقف قرارداد جواد نکونام پرسید، ولی فتح الله‌زاده با قسم و آیه خوردن و با طنازی خاصی از زیر بار سوال‌های فردوسی‌پور شانه خالی کرد و گفت که بیش از ۳۵۰ میلیون تومان به نکونام پرداخت نکرده و باقی پولی که از آن به عنوان رقم میلیاردی نام برده می‌شود به باشگاه اوساسونا پرداخت شده، ولی پیش از این گفته می‌شد که نکونام بیش از دو میلیارد دریافت کرده است.

مدیرعامل آبی پوشان درباره نحوه پرداخت رقم قرارداد نکونام گفت: از آقای نکونام خواهش کردم من چک پانزده روزه به نکونام بدهم و این بازیکن مبلغ رضایت نامه اوساسونا را خودش بپردازد.

سخنان قلعه نویی و مجیدی

قلعه نویی: درباره مجیدی وقتی بحث کاپیتانی به وجود آمد گفتم که نباید یک بازیکن شرط برای باشگاه بگذارد. مجیدی: تنها دلیلی که من قراردادم را با استقلال امضا نکردم، این بود که از طرف باشگاه به من اعلام شد که آقای قلعه نویی گفته کاپیتان تیم من نکونام است.

قلعه نویی: مجیدی نباید شرط می‌گذاشت

سرمربی استقلال تهران از دیگر مهمانان تلفنی برنامه نود بود. وی درباره جذب نکونام گفت: نکونام پیش از اینکه به اوساسونا برود، با من یک نشست داشت و در آن زمان قرار بود که به استقلال بیاید. آن روز به ما گفت که با یک تیم اسپانیایی قرار ملاقات دارم اگر کارم آنجا درست نشد حتما با استقلال قرارداد می‌بندم.
 
امیر قلعه نویی درباره ماجرای حضور فرهاد مجیدی در استقلال این گونه پاسخ داد: سال اولی که من به استقلال آمدم یازده بازیکن را عوض کردم. هم‌اکنون هم بازیکنانی را می‌خواهم که به تفکر تاکتیکی بنده بخورند. ما چهار مهاجم گرفتیم؛ اما مردم به بنده مراجعه کردند خواستار حضور مجیدی شدند. اما بعدا مسأله کاپیتانی به وجود آمد؛ جایی که من مربیگری می‌کنم باید یک چهارچوب داشته باشد و همه ما در آن چهارچوب هستند. درباره مجیدی وقتی بحث کاپیتانی به وجود آمد، گفتم که نباید یک بازیکن شرط برای باشگاه بگذارد.
 
مجیدی: اگر می‌آمدم به استقلال خیانت کرده بودم

کاپیتان فصل گذشته استقلال تهران در خصوص علت عدم بازگشتش به استقلال گفت: من به دفتر آقای فتح الله‌زاده رفتم و آماده امضای قرارداد بودم که به یکباره بحث کاپیتانی استقلال را مطرح کردند. من درباره این موضوع، می‌توانم این را بگویم که استقلال تیم بزرگی است و چهارچوب خاص خودش را دارد. من فکر کردم اگر با این وضع به استقلال بیایم، به تاریخ این تیم خیانت کردم.
 
فرهاد مجیدی خاطرنشان کرد: تنها دلیلی که من قراردادم را با استقلال امضا نکردم، این بود که از طرف باشگاه به من اعلام شد که آقای قلعه نویی گفته کاپیتان تیم من نکونام است.
 
وی در پاسخ به این که چرا در زمانی که استقلال به شما نیاز داشت، از این تیم جدا شدی گفت: باشگاه استقلال آنقدر بزرگ هست که به یک فرد نیازمند نباشد.

دلایل رخدادهای تلخ بازی ملوان و گهر

صادق درودگر مدیر عامل باشگاه ملوان و حیدرپور مسئول اجرایی گهر روی خط تلفنی برنامه آمدند تا در مورد دلایل حوادث تلخ بازی ملوان و گهر توضیح دهند. درودگر کنار هم نشستن تماشاگران دو تیم را عامل این حادثه دانست و گفت که شمار مأموران انتظامی در ورزشگاه کم بود. حیدرپور هم از مسئولان استانی و وزارت ورزش خواست زود‌تر ورزشگاه لرستان را تکمیل کنند.

قرارداد ششصد میلیونی زارع و نوری و پیشنهاد یک میلیارد و چهارصد میلیونی!

درودگر در مورد رقم قرارداد مازیار زارع و پژمان نوری گفت: این دو بازیکن رقمی نزدیک ششصد میلیون تومان دریافت کردند، نوری ۱۵۰ میلیون هم از گذشته از باشگاه ملوان طلبکار بود و قرار شد آن را در پایان فصل به او بدهم؛ اما نماینده یکی از باشگاه‌ها شب را در منزل نوری گذراند و به او پیشنهاد یک میلیارد و چهارصد میلیون تومانی داد و گفت هفتصد میلیون هم نقد پرداخت می‌کند که نوری به خاطر ملوان این پیشنهاد عالی را رد کرد. هدایتی هم به من گفت در ملوان به گونه‌ای هزینه کنم که فوتبال آسیب نبیند؛ افزون بر اینکه دروغگویی مدیران بد‌تر از رفتار برخی بینندگان است.

درگیری لفظی شدید و افشاگری رویانیان و فتح الله‌زاده در بخش پایانی ۹۰

در بخش پایانی ۹۰ رویانیان و فتح الله‌زاده دوباره روی خط آمدند و حسابی از خجالت هم در آمدند! رویانیان گفت: رضایت نامه نکونام یک میلیون و چهارصد یورو بود و فتح الله‌زاده گفت این رقم هفتصد هزار یورو ناقابل بود!

دعوا را علی فتح الله‌زاده آعاز کرد. او که درباره نقل و انتقالان و بازار امسال حرف می‌زد، رویانیان را به خرج بی‌خساب و سوء استفاده از پست دولتی‌اش برای دریافت بودجه متهم کرد که محمد رویانیان ضمن رد دریافت هر گونه پولی از دولت اظهار داشت: بنده با تلاش‌هایی که کردم و با مذاکراتی که با ریاست جمهوری و رئیس مجلس و اعضای کمیسیون تلفیق داشتم، بودجه شش میلیاردی پرسپولیس و استقلال را دو برابر کردم تا مشکلات مالی دو تیم حل شود. برای مذاکراه افزایش بودجه دو تیم به مجلس رفتیم و اوضاع آن قدر خراب بود که فقط به خاطر من که سردار این کشور بودم ما را از مجلس بیرون نینداختند.

رویانیان: آقای رئیس جمهور هم فکر کنم استقلالی است!

 رویانیان گفت: آقای رئیس جمهو به ما کمکی نکرد و کار به جایی رسید که به آقای رئیس جمهور احمدی‌نژاد گفتم، اصلا ما پول نخواستیم. به فکر آقای فتح الله‌زاده باشید که بی‌پول شده. آقای رئیس جمهور هم فکر کنم استقلالی است.

وی گفت: من هنوز هیچ پولی از دولت یا مجلس دریافت نکرده‌ایم؛ اما دوازده میلیارد بودجه دارم که با اسپانسری که خواهیم گرفت، هزینه‌های امسال را پوشش می‌دهد. من فصل گذشته با شرکت‌های آئودی و اوپل قرارداد بستم و هزینه‌های باشگاه را تامین کردم.

او همچنین در پاسخ به این جمله فتح الله‌زاده که برادرش در شرکت صدرا کار می‌کند، گفت: برادر من در مجلس کار می‌کند و نه من و نه برادر من سمتی در شرکت صدرا نداریم. این شرکت صدرا با آنکه شما فکرش را می‌کنید فرق دارد!

محمد رویانیان درباره سقف قرارداد‌ها گفت: «با آیتم‌هایی که فدراسیون فوتبال گذاشته بود ما تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان می‌توانستیم به هر بازیکن بپردازیم، ولی ما ارقامی که داده بودیم بیش از این رقم‌‌ همان در حوالی ششصد میلیون یا کمی بیشتر و کمتر است».

پرسش و پاسخ نظرسنجی ۹۰

پرسش نظرسنجی ۹۰ این بود که کدام تیم در فصل نقل و انتقالات بهتر عمل کرد که ۵۷ درصد به پرسپولیس رأی دادند، ۳۷ درصد به استقلال و ۲ درصد به تراکتور و ۲ درصد هم به سپاهان رأی دادند.

این برنامه در ساعت ۲ و ۱۵ دقیقه به پایان رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۳۷۲
انتشار یافته: ۱۱۸
علی
|
Germany
|
۰۲:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
آدم وقتی به شخصیت فتح الله زاده که فکر می کنه چی بگم آخه.....
بهتون قول میدم وسط فصل تیمو ول کنه و باشگاه رو با چند میلیارد بدهکاری بسپره دسته کس دیگه....چون می دونه نمی تونه این همه پول جور کنه
پاسخ ها
سولی
| Iran, Islamic Republic of |
۰۳:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
خوشم اومد
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
تا وقتی جاهلان هستن و کری اس اس و پس پس میکنن اینها هم چهارنعل میتازن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
نود هم تکراری شده!
پاسخ ها
پیمان
| Iran, Islamic Republic of |
۰۴:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
اصلا...به هیچ وجه... بوالله قسم این برنامه نود هم فوتبالو پوشش میده هم مسایل اجتماعیو و مشکلات مردم رو میگه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۷:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
چون مشکلات همان است که سالها قبل بوده
قرمز
|
Germany
|
۰۲:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
راستی چرا جرات نکردید در مورد حرف های فتح الله زاده در خصوص صدرا چیزی بنویسید؟
پاسخ ها
رحیم
| Iran, Islamic Republic of |
۰۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
مستر ..صدرا هم یکی از خالی های فتل بود ..اصلا برادر رویانیان اونجا نبوده ..اطلاعات غلط داده بودند ..
آبیته
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
برادررویانیان هههههههههههه
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
فتح الله زاده کم اورد
مهر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
مرسی تابی مثل همیشه سریع و جالب
حقيقت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
رويانيان ميگه از دولت پول نگرفتيم..بعد ميگه كلا از دولت 4.5 ميليارد گرفتيم!!..نميدونم شايد تو محله اونا به د4.5 ميليارد ميگن كشك نه پول..خدا وكيلي ظلم هست به مملكت..اين پول هاي بي زبون رو دادن به اين فوتباليست ها..ماهي بيشتر از 1 ميليون تومن نمي ارزن...حيف ..حيف..
پاسخ ها
پیمان
| Iran, Islamic Republic of |
۰۴:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
بخدا حقیقت رو گفتی... (و) وای بر ما!!
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
حرف حساب جواب ندارد
حقیقت تلخ است
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۴
100% باها موافقم
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
فتح الله زاده کم اورد و مغلطه کرد
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
فرق بیت المال و پولی که از دولت گرفته میشه رو برای ما هم بفرمایید تا یاد بگیریم. مگه دولت از کشورهای همسایه پول می گیره که اسمش بیت المال نیست
کثیفی فوتبال
|
United States
|
۰۲:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
به خدا همه ی آنهایی که پشت خط آمدند دروغ گفتند همه به دنبال منافع خود هستند شخص ملاک نیست نام استقلال و پرسپولیس مهم است کمی فکر کنیم ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۳:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
اشتباه منفی دادم جاش مثبت بذارید! یه منفی هم کم کنید:)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
ای کاش من هم میتونستم خوب دروغ بگم. طفلک ماه مبارک !!! که شده بود لقلقه زبان دروغگوها !!! بخدا قسم از بیدار شدن برای سحر پشیمون شدم. اما با خود میگم حالا که چنین دروغگوهای ادعاداری هست امیدواری به بهشت برای ما خیلی زیاده !!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟