صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگاه شما: ختم قرآن در جبهه

کد خبر: ۲۵۹۷۲۲
| |
6079 بازدید
|
۱

از آنجا که مأموریت ما در سال ۱۳۶۵ مصادف شده بود با ماه مبارک رمضان، من و قاسم تصمیم گرفته بودیم تا جایی که توفیق پیدا کردیم، برنامه ختم قرآن داشته باشیم؛ بنابراین، از اول ماه مبارک شروع کردیم به خواندن قرآن. یک صفحه من و یک صفحه قاسم؛ می‌خواندیم تا جزء تمام می‌شد.

روزهایی که در اردوگاه «پلاژ» بودیم، فرصت خوبی بود و در ساعات گوناگون، می‌توانستیم تلاوت روزانه خود را داشته باشیم. اما زمانی که برای مأموریت عملیات پیچ انگیزه رفتیم، پس از اینکه وسایل و تجهیزات خود را آماده کردیم، یک جلد قرآن را نیز همراه خود بردیم تا در فرصت پیش آمده در منطقه به تلاوت روزانه قرآن خود بپردازیم.

نزدیکی‌های ظهر بود که وارد منطقه شدیم. جایی برای استقرار و استراحت نبود. کنار تپه‌ای یک سایه پیدا کردیم و نشستیم و از‌‌ همان فرصت کم استفاده کرده، جزء آن روزمان را خواندیم. چقدر خوشحال بودیم که آن روز موفق به خواندن جزء خود شده‌ایم.

ما بقی ختم قرآن را زمانی که در روستای چوئیبده بودیم به‌‌ همان نحو تلاوت کردیم. ختم قرآن آن سال ماه مبارک رمضان با آن شرایط سخت و وضعیت مأموریت که داشتیم، از شیرین‌ترین دوره‌های ختم قرآن عمرم بوده است.
فرستنده: رزمنده دفاع مقدس مصطفي آهو زاده


«تابناک» مطالب اختصاصی و گردآوری شده توسط خوانندگان محترم را در قالب جدیدی با عنوان «نگاه شما» منتشر خواهد کرد.

مخاطبان محترم می توانند مطالب دلخواه خود را در موضوعات مختلف، به آدرس negaheshoma@tabnak.ir ارسال نمایند.

مخاطبان محترم برای ارسال مطالب خود باید چند نکته  را در نظر داشته باشند:

1. این قالب جدید برای ارائه و معرفی «نگاه بییندگان به تمام موضوعات» می باشد.

2.مطالب اختصاصی یا گردآوری شده می تواند در قالب: ایده ، فیلم، عکس، گزارش تحلیلی، گزارش خبری، کاریکاتور و... باشد.

3. مطالب ارسال شده حتی الامکان با ذکر نام و نام خانوادگی فرستنده باشد.

4. موارد ارسالی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین جاری نداشته باشد.

5. مطالب ارسالی به زبان و فونت فارسی باشد.

6.مطالب ارسال شده حتی الامکان حاوی اطلاعات دقیق باشد.

مشخصات فنی

1. از ارسال تصاویر در متن فایلهای word خودداری شود.

2. حجم فایل تصویری ارسالی( به صورت gif یا jpg ) بیشتر از 5 مگابایت نباشد.

3. حداکثر حجم فایل صوتی یا ویدیو پنجاه مگابایت باشد. (نوع فایل: wmv,  flv, wav, mp3, wma)

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
نیما ازدزفول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۲
مرسی حاج مصطفی
تقبل لله - ختم قرآن یعنی این ...
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟