صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرداخت عوارض موتورسیکلت به صورت اینترنتی

کد خبر: ۲۵۹۶۹۹
| |
2225 بازدید
مدیر عامل دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران از پرداخت عوارض موتورسیکلت به صورت اینترنتی خبر داد.

محمد باقر دشتگرد در گفت‌وگو با فارس با اشاره به راه‌اندازی سامانه عوارض موتورسیکلت در دفاتر خدمات الکترونیک گفت: راکبان موتورسیکلت‌های شهر تهران موظفند سالانه عوارض موتور خود را پرداخت کنند.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای شهر قبلا صاحبان موتورسیکلت به شهرداری‌ها مراجعه و عوارض خود را پرداخت می‌کردند.

دشتگرد اضافه کرد: در حال حاضر افراد می‌توانند مستقیما با مراجعه به سایت به صورت الکترونیکی عوارض خود را پرداخت کنند و همچنین می‌توانند به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه و عوارض خود را پرداخت کنند.

به گفته مدیر عامل دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران، کار اجرایی شده و به صورت الکترونیکی افراد عوارض خود را پرداخت می‌کنند.

وی یادآور شد: موتورسیکلت‌های نو حتما باید یک بار به دفاتر مراجعه کنند تا اطلاعات آنها ثبت شود و از پس می‌توانند از طریق سایت عوارض خود را پرداخت کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟