میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
وزیر راه و شهرسازی:

مسیر تهران - قائمشهر نصف شد

نیکزاد تصریح کرد: در حالت عادی عبور از گردنه گدوک 20 دقیقه و در برف و بوران تا 1.5 ساعت طول می‌کشید که با افتتاح مسیر 23 کیلومتری این زمان در تمام شرایط به 20 تا 25 دقیقه کاهش یافت.
کد خبر: ۲۵۸۸۷۸
| |
20323 بازدید

وزیر راه و شهرسازی گفت: از چهارشنبه 28 تیرماه عبور و مرور از گردنه گدوک به صورت رفت و برگشتی انجام می‌شود و با افتتاح 23 کیلومتر از این مسیر، راه دسترسی تهران- قائمشهر در هر شرایطی به حدود نصف کاهش یافت.
 
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بهشهر، علی نیکزاد سه‌شنبه شب در حاشیه افتتاح پروژه‌های عمرانی بندر امیرآباد بزرگ‌ترین بندر شمال کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جاده پر پیچ و خم، مه گیر و برف گیر گدوک که تا امروز یک طرفه و تنها به‌صورت مسیر رفت، بود از چهارشنبه 28 تیرماه دو طرفه است.

وی افزود: این پروژه با اعتبار 58 میلیارد ریال به بهره برداری رسید و نقش بسزایی در کاهش وقت، افزایش ایمنی و کاهش هزینه‌های جابه‌جایی دارد.

نیکزاد تصریح کرد: در حالت عادی عبور از گردنه گدوک 20 دقیقه و در برف و بوران تا 1.5 ساعت طول می‌کشید که با افتتاح مسیر 23 کیلومتری این زمان در تمام شرایط به 20 تا 25 دقیقه کاهش یافت.

وزیر راه و شهرسازی در سفری که به شهرستان بهشهر داشت، پروژه های بزرگراه ساحلی بندر امیرآباد، سیلوی غلات و گازرسانی بندر را افتتاح کرد.

علی نیکزاد به‌دلیل فشردگی کارهای امروز و برای رسیدن به برنامه پرواز از افتتاح دیوار حفاظتی (دایک) ضلع غربی بندر امیرآباد، آماده سازی اراضی شرقی و قسمتی از اراضی غربی همچنین احداث ساختمان محیط بانی میانکاله فاکتور گرفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات