صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

20 کیلو برنج،10 کیلو مرغ؛ سهم هر کارمند

کد خبر: ۲۵۸۷۷۱
| |
23726 بازدید
|
مدیرکل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در سبد کالایی ویژه ماه مبارک رمضان هر کارمند، 20 کیلوگرم برنج، 10 کیلوگرم مرغ، 5 عدد روغن مایع 900 گرمی و 5 کیلوگرم شکر قرار دارد که توزیع آن، از پنجشنبه به تدریج توزیع آغاز می‌شود.

علی پورکاوه در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه سبد کالایی رایگان هر کارمند که به مناسبت ماه مبارک رمضان توزیع می‌شود، شامل اقلامی همچون مرغ، برنج، شکر و روغن است، گفت: این سبد شامل 20 کیلوگرم برنج، 10 کیلوگرم مرغ، 5 کیلوگرم شکر و 5 بطری روغن 900 گرمی مایع یا یک حلب 4.5 کیلویی روغن جامد است.

مدیرکل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: توزیع این سبد کالایی به تدریج از پنجشنبه هفته جاری آغاز می شود و تا هفته اول ماه مبارک رمضان، در اختیار تمامی کارمندان دولت قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: دستگاههای دولتی باید آمار پرسنل خود را به وزارتخانه مربوطه به تفکیک استانها، ارایه دهند تا وزارتخانه دولتی، آمار خود را به مباشر توزیع کالاها یعنی تعاونی مصرف کارکنان دولت(اسکاد)، ارایه دهد.

پورکاوه اظهار داشت: بعد از جمع‌بندی، سهم هر دستگاه به تفکیک استان از سوی این تعاونی در استانهای مربوطه تحویل داده خواهد شد.

به گزارش مهر، براساس مصوبه دولت، وزارت صنعت ، معدن و تجارت موظف شد برای تهیه و توزیع سبد کالای رفاهی ماه مبارک رمضان به شاغلین دستگاه های اجرایی (اعم از رسمی ، پیمانی و قراردادی) به ازای هر کارمند یک میلیون و 500 هزار ریال اقدام کند.

اعتبار اجرای این سبد کالایی براساس مصوبه دولت از محل اعتبارات مربوط به دستگاه های اجرایی تأمین و ازجانب معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی به وزارت صنعت ، معدن و تجارت تخصیص می یابد.

وزارت صنعت ، معدن و تجارت به استناد اصل 127 قانون اساسی به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور و هیئت وزیران مجاز است در صورت ضرورت تصمیمات اجرایی لازم را برای اجرای این مصوبه هیئت دولت اتخاذ و اجرا کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۰۲
انتشار یافته: ۱۰
نجارپاشا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
مبارک است حداقل کارمندان در صف مرغ معطل نمیشن ولی خیلی خیلی خوب میشد که به بازنشستگان بدبخت فلک زده از اینجا رانده و از انجا مانده هم عنایتی میکردند اخه اونا هم زمانی برا خودشان کارمند بودن برو بیایی داشتن ؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
ما که کارمند نیستیم تو ماه رمضون ساعت کاریمون هم که کم نمیشه جون میکنیم واسه یه لقمه نون چی؟؟؟!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
بقیه مردم مگه شهروند این کشور نیستند ؟؟؟؟؟؟
yvdcjd
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
آیا مردم عادی آدم نیستند که سبد کالا تعلق گیرد واقعا وضع مردم عادی بهتر نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
پس ما چي؟
مسعود رجایی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
سهم بقیه مردم؟
علوي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
با سلام چرا اسمي ازبازنشسثگان كه آنها بخصوص اين روز ها بااين تورم واين حقوق بازنشستگي دارند برده نشده است
ناشناس
|
United States
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
بازنشسته ها چي شدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
سبد کالای ماه مبارک پارسال را هنوز نگرفتیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
گیرم که یک ماه هم شکم کارکندان سیر شد ماه بعد چه کنیم؟؟؟ برنامه بلند مدت دولت چیست؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟