صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سفیر سوری به ترکیه پناهنده خواهد شد

کد خبر: ۲۵۷۷۹۵
| |
11906 بازدید

یک مخالف سوری اعلام کرد که سفیر برکنار شده سوریه در عراق که جدایی خود را از نظام این کشور اعلام کرده، از ترکیه درخواست پناهندگی سیاسی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر الیوم السابع، به نقل از روزنامه تودی زمان چاپ ترکیه نوشت: "خالد خوجه" یکی از مخالفان سوری مقیم ترکیه اظهار داشت: نواف الفارس سفیر سابق سوریه در عراق از ترکیه درخواست پناهندگی سیاسی خواهد کرد.

بنا بر اعلام وزارت خارجه عراق، فارس هم اکنون در قطر به سر می برد. در حالی که برخی رسانه ها از احتمال ربوده شدن سفیر سوریه در عراق خبر می دادند، وزارت خارجه سوریه رسما برکناری وی را اعلام کرد.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...