قاسم جعفری:

سفرهای خارجی نمایندگان هدفدار باشد

کد خبر: ۲۵۷۰۲۰
| |
2669 بازدید
قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد ،جاجرم و مانه با بیان اینكه در مجلس هشتم در راستای تقویت دیپلماسی پارلمانی بیشترین سفرهای خارجی نمایندگان انجام گرفته است ، افزود: انجام سفرهای خارجی نمایندگان باید با توجه به هزینه های سنگین ثمره ی نتیجه بخشی را برای نظام و ملت به همراه داشته باشد.

به گزارش ایرنا، وی در ادامه با تاكید بر بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینكه مجلس باید زنده و سالم باشد، گفت: نمایندگان باید حضور فعال و مفیدی را در مجلس چه در عرصه ملی و چه در عرصه بین المللی داشته باشند، بنابراین سفرهای خارجی نمایندگان باید گویای یك مجلس سالم و زنده باشد.

عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در عین حال یادآور شد كه كمیسیون ها باید برای انجام سفرهای خارجی و داخلی تدابیری را بیاندیشند تا سفرها هدفدار و نتیجه بخش باشد.

وی تصریح كرد انجام سفرها فقط با هدف سفر نباشد و از سویی نمایندگان دقت داشته باشند سفرهایی كه به نفع نظام وملت هست، باید صورت گیرد.

بنا به یك آمار در مجلس هشتم ، تعداد هزار و 552 سفر انجام شده است. این شامل سفرهای رسمی نمایندگان مجلس در قالب مناسبات پارلمانی، سفرهای نمایندگان مجلس با هیات وزیران و سفرهای انفرادی و دسته جمعی غیررسمی نمایندگان است.

به عبارتی دیگر تا ابتدای بهمن سال گذشته، 7هزار و 200 روز سفر، در مجلس هشتم به ثبت رسید.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟