صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صالحی: به تحریم‌ها عادت کرده‌ایم

وزیر خارجه کشورمان با بیان اینکه ایران کشوری نقش‌آفرین و مهم است، یادآور شد: اتحادیه اروپا به ایران نیازمند است.
کد خبر: ۲۵۳۹۲۶
| |
4396 بازدید

وزیر خارجه کشورمان با بیان اینکه ایران به تحریم‌ها عادت کرده، از اتحادیه اروپا خواست که با عقلانیت برخورد کند و افزود: هیچکس از برخورد سودی نمی‌برد.
 
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به قبرس، علی‌اکبر صالحی وزیر امور خارجه ایران در پایان نشست خود با جانشین وزیر امور خارجه قبرس در جمع خبرنگاران در خصوص گفت‌وگوهای خود با رئیس‌جمهور قبرس گفت: نشست خوب و مفیدی داشتیم، مواضع و اندیشه‌های رئیس‌جمهور قبرس به مواضع و اندیشه‌های احمدی‌نژاد نزدیک است و هر دو بر عدالتجویی تاکید دارند.

وی افزود: در خصوص مشکلات اقتصادی اروپا صحبت شد بار عمده این مشکلات روی مردم عادی است نه بانکها و شرکت‌های بزرگ.

وزیر خارجه گفت: در خصوص روابط دوجانبه و شیوه‌هایی که بتوانیم در جهت بالا بردن سطح سیاسی و اقتصادی روابط دو کشور کشور گام برداریم، بحث شد.

وزیر خارجه کشورمان با ذکر این نکته که در خصوص موضوع ریاست دوره‌ای قبرس بر اتحادیه اروپا نیز گفت‌وگوهایی شد، یادآور شد: با توجه به شرایط و موقعیت قبرس و نزدیکی به خاورمیانه و روابط سیاسی خوب با ایران، علاقمندیم در این دوره قبرس در جهت نزدیک کردن ایران و اتحادیه اروپا قدم بردارد.

صالحی به اعلام آمادگی ایران برای رفع سوءتفاهمات با اتحادیه اروپا اشاره کرد.

وزیر خارجه کشورمان با بیان اینکه ایران کشوری نقش‌آفرین و مهم است، یادآور شد: اتحادیه اروپا به ایران نیازمند است.

صالحی با بیان اینکه مسائل مشترکی بین ایران و اتحادیه اروپا وجود دارد و می‌توانیم در مورد مواد مخدر، دزدی دریایی، افغانستان و سوریه همکاری داشته باشیم، اظهار داشت: می‌توانیم در حل و فصل مشکلات، تثبیت صلح و امنیت در خاورمیانه با اتحادیه اروپا همکاری و رایزنی کنیم.

وی در ادامه در خصوص نشست خود با جانشین وزیر امور خارجه گفت: با توجه به اینکه وی وزیر امور اقتصادی قبرس نیز می‌باشد در خصوص مسائل اقتصادی گفت‌وگو شد. همچنین از وی دعوت شد که به ایران سفر کند و در خصوص شیوه‌های ارتقاء روابط تجاری و اقتصادی رایزنی کنیم.

صالحی با اشاره به حضور ایرانیان در قبرس گفت: در این نشست قرار شد تسهیلات بیشتری برای حضور ایرانیان در این کشور فراهم شود.

وی روابط ایران و قبرس را مورد اشاره قرار داده و گفت: امیدواریم در 6 ماه آینده همکاری وسیعی در مورد مسائل منطقه‌ای و گفت‌وگوهایی سازنده در جهت منافع خاورمیانه، اروپا و ایران داشته باشیم.

صالحی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی در خصوص تحریم‌های بانکی و نفتی غرب علیه کشورمان در اول ژوئیه(۱۱ تیر) اظهار داشت: ما به تحریم‌ها عادت کرده‌ایم و این، موضوع تازه‌ای نیست.

وی ابراز امیدواری کرد که اتحادیه اروپا به این موضوع توجه کرده و با عقلانیت بیشتر با آن برخورد کند و افزود: هیچ کس از برخورد سود نمی‌برد.

وزیر خارجه کشورمان ادامه داد: دلیلی نمی‌بینم که در جهت اشتباه حرکت کنیم، چرا که راه درست تعامل است، کشورها می‌توانند اختلاف نظر‌هایی داشته باشند، اما می‌توانند با هم همکاری کنند.

صالحی در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران تصریح کرد: موضوع ساخته شده هسته‌ای پیش روی آنهاست. معتقدم مذاکرات در جهت درستی بوده و در انتهای این مسیر روشنایی می‌بینم.

وی یادآور شد: با توجه به بحران اقتصادی اروپا، ایران شریک اقتصادی خوب و قابل اتکایی برای آن به خصوص در موضوع انرژی است و یک سری کشورهای اروپایی از داشتن روابط اقتصادی با ایران سود می‌برند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟