صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پلمپ 63 چايخانه سنتي

کد خبر: ۲۵۱۱۹۱
| |
2674 بازدید
 پليس اطلاعات و امنيت عمومي استان البرز با اجراي طرح بازديد از چايخانه هاي سنتي 63 واحد صنفي متخلف را پلمپ و براي 82 واحد نيز اخطاريه پلمپ صادر شد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از پايگاه پليس، رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان البرز گفت: متاسفانه برخي از چايخانه هاي سنتي سطح شهرستان کرج که عمدتا بدون مجوز نيز مي باشند پاتوقي شده است براي افراد لاابالي و اراذل و اوباش که به راحتي در اين چايخانه ها انواع تخلفات را انجام مي دهند.

وي افزود: برخي از چايخانه هاي سنتي به خاطر تردد افراد معتاد و ارذل و اوباش در آنها با به انحراف کشاندن جوانان و نوجوانان به يک تهديد و معضل اجتماعي تبديل شده اند.

سرهنگ حبيب الله صادقي اضافه كرد: در راستاي ارتقاي امنيت اجتماعي و ساماندهي چايخانه هاي سطح شهرستان کرج، طرح برخورد با چايخانه هايي که فاقد مجوز فعاليت هستند و يا اينکه با داشتن مجوز فعاليت در آنها انواع تخلف صورت مي گيرد اجرايي شد.

سرپرست پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان البرز اظهارداشت: با اجراي اين طرح، تعداد 229 چايخانه در سطح شهرستان کرج مورد بازديد قرار گرفت و از اين تعداد 63 چايخانه متخلف پلمپ و به 82 چايخانه اخطاريه پلمپ صادر شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟