صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ضريح امام رضا(ع) در آفريقا

کد خبر: ۲۴۸۶۸
| |
9091 بازدید

در جزيره تاريخي زنگبار در كشور تانزانيا، چندين حسينيه و مسجد وجود دارد كه در آنها تاريخ گوهربار تبليغ تشيع به وضوح قابل مشاهده است.

به گزارش خبرگزاري ابنا، يكي از اين مكان‌ها كه باعث حيرت و تعجب بينندگان مي‌گردد، وجود مكاني به نام «محفل شاه خراسان» است كه به زبان فارسي و انگليسي در آن محل خودنمايي مي‌كند. در اين مكان الگويي نمادين از ضريح مقدس علي بن موسي الرضا (ع) ساخته شده و به صورت زيبايي تزيين شده است. شيعيان اثني‌عشري اندكي كه هم‌اکنون در جزيره تاريخي زنگبار زندگي مي‌کنند، روزانه با حضور در اين حسينيه اقدام به سلام به امام رضا (ع) مي‌نمايند.

«آقاي محمود كاظم» از رهبران شيعه در زنگبار، با اشاره به قدمت اين مكان عنوان داشت كه در گذشته با توجه به بعد مسافت به ايران و دشواري سفر زائران علي بن موسي الرضا به مشهد از راه دريا، شيعيان با تشكيل محفل شاه خراسان از همين جا به امام هشتم (ع) سلام مي‌كردند. به مرور زمان قبه‌هايي نمادين از مرقد مطهر حضرت زينب و ام كلثوم و رقيه عليهم السلام در اين مكان قرار داده شد تا شيعيان با آشنايي با اماكن مقدس خود، از راه دور زيارت نمايند.

اينك محفل شاه خراسان در ايام اربعين حسيني، پذيراي صدها نفر از شيعيان سراسر جهان بوده و مراسم سينه زني و زنجيرزني و دادن اطعام با شكوه خاصي در آن برگزار مي‌گردد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟