صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

راز جنایت زمستانی در تاریکی گاودشت

کد خبر: ۲۴۷۸۲۸
| |
5093 بازدید
راز جنایت نیمه شب زمستانی در جاده تاريك آمل با تجسس‌های علمي و اطلاعاتي پلیس فاش شد.

به گزارش ايران در این جنایت هولناک 4 زورگير با کشاندن دانشجوی رشته مهندسی معماری به منطقه گاودشت بابل، وی را با ضربات چاقو از پای درآورده بودند. به گزارش خبرنگار شوک، نیمه شب 20 بهمن ماه سال 90 در حالی که باران شدیدی مي‌آمد و هوا بسیار سرد بود، راننده یک تاکسی بی‌سیم در مسیر جاده قدیم آمل به بابل پیکر بي‌جان پسر جوانی را ديد که همه لباسش خون آلود بود و در کنار حاشیه گلی جاده روی زمین افتاده بود. راننده تاكسي کنار جاده توقف کرد و خود را بالاي سر پسر جوان رساند و ديد ديگر نفس نمي‌كشد. راننده جوان به سرعت مأموران پاسگاه پليس منطقه را در جریان قرار داد.

دقایقی بعد تيمي از مأموران پلیس خود را به محل رها شدن جسد رساندند و تحقیق درباره علت و چگونگی وقوع حادثه را در دستور كار خود قرار دادند. بررسی‌های مقدماتی پلیس نشان داد پسر جوان با ضربات چاقو به پهلو‌ها و شکمش از پای درآمده است. با اطلاع دادن ماجرای کشف جسد به بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب بابل، بازپرس مهدوی از شعبه دوم دادسراي بابل پاي در قتلگاه گذاشت و دستور رديابي عاملان قتل خاموش را صادر كرد.

در جریان تجسس‌های ميداني از لباس‌های قرباني یک کارت ویزیت به دست آمد که نام و شماره تلفن دانشکده فنی طبری بابل روی آن ديده مي‌شد. همين سرنخ كافي بود تا مشخص شود كه قربانی حادثه «مهدی عرب» نام داشته و از دانشجویان رشته مهندسی معماری این دانشکده بوده است. پلیس که احتمال می‌داد دوستان قربانی درباره علت قتل وي اطلاعاتی داشته باشند، آنان را تحت تحقیق گرفت. در جریان این بررسی‌ها مشخص شد که مهدی –قربانی جنایت- دانشجوی ترم 5 دانشکده بوده و از دانشجویان ممتاز دانشکده به حساب می‌آمده. پليس از دوستان قربانی حادثه شنيد كه از مدتی پيش به همراه وي یک دفتر مهندسی در حوالی میدان شهید کشوری بابل دایر کرده و با هم کار می‌کردند.

این درحالی بود که خانواده مهدی نیز با آگاهی از ماجرای قتل پسرشان در بازجويي‌ها گفتند كه مهدی هر روز تا ساعت 10 شب به همراه دوستانش در دفتر کار می‌کرد و با پايان کار به خانه می‌آمد. تنها در صورتی که هوا بارانی بود ترجیح می‌داد به خانه یکی از دوستانش برود. پدر مهدي مي‌گفت: پسرم از ورزشکاران مطرح دانشگاه و دروازه‌بان تیم فوتبال دانشگاه بود و ما به سلامت وي افتخار مي‌كرديم. با اين ادعاها دوست صميمي مهدی تحت بازجویی قرار گرفت و ادعا کرد که شب حادثه چون تولد یکی از بستگانش بود مهدی باوجود باراني بودن هوا تصمیم گرفت به خانه پدری‌اش در ساری برود.

كارآگاهان جنايي از آنجایی‌که مسیر حرکت مهدي تا مکانی که باید سوار خودرو می‌شد در حوالی بانک رفاه قرار داشت، با دستور بازپرس فيلم دوربين‌هاي مداربسته بانك را مورد بازبیني قرار دادند. در جریان این بررسی‌ها مشخص شد که قربانی حادثه ساعت 22شب از مقابل محل نصب دوربین عبور کرده و سوار یک پراید سياه رنگ شده است اما به دلیل فاصله زیاد شناسایی پلاک و مشخصات سرنشینان آن ممکن نبود. با به دست آمدن این سرنخ فرضیه گرفتار آمدن قربانی حادثه در چنگال زورگیران قوت گرفت. پلیس با طرح این فرضیه درباره وسایلی که در شب حادثه به همراه مهدی بود تحقیق کرده و دریافت که لپ​تاپ، موبايل و پول‌هايش به سرقت رفته است.

در حالی که به نظر می‌آمد تحقیقات پلیسی با بن​بست روبه‌رو شده است، مرد جوانی با مراجعه به پلیس آگاهی بابل ادعا کرد شب حادثه هنگامی که برای رفتن به خانه سوار یک پراید سياه با چهار سرنشین شده بود، ‌آنان پس از مسافتی با قرار دادن چاقويي زیر گلویش دار و ندارش را به سرقت برده و وي را كتك زده‌اند. با نشانی‌هایی که این مرد از مشخصات ظاهری سرنشینان پراید در اختیار مأموران قرار داده بود، ‌پلیس توانست رد صاحب خودرو را در یکی از روستا‌های اطراف بابل به دست آورد. با شناسایی مخفیگاه این زورگير، پليس وي را در خانه‌اش بازداشت کرد. مرد زورگير باوجود اينکه در تحقیقات نخستین هرگونه اطلاعی از ماجرای قتل دانشجوی معماری را نپذيرفت، وقتی ديد که مأموران وي را عامل جنایت شناخته‌اند لب به اعتراف باز كرد و راز سرقت مرگبارش به همراه چند تن از دوستانش را فاش کرد.

وی گفت: شب جنايت در حوالی میدان شهید کشوری بابل برای شکار طعمه‌ای پرسه می‌زدیم که پسر جوانی توجه ما را به خود جلب کرد. وي را سوار کردیم تا نزدیکی قائمشهر هم بردیم اما در آنجا یکی از همدستانم که در صندلی عقب نشسته بود چاقويي را از زیر لباس‌هایش بیرون آورده و در پهلوی وي قرار داد. مسیر را تغییر داده و به جاده قدیم آمل به بابل رفتیم. هرچه داشت را گرفته و وي را از خودرو پیاده کردیم. اما وي مقاومت می‌کرد. با همدستی دوستانم چند ضربه چاقو به وي زده و پا به فرار گذاشتیم. كارآگاهان كه توانسته بودند پرده از راز قتل جوان دانشجو بردارند با اطلاعاتی که مرد زورگير از سایر همدستانش در اختیارشان قرار داده بود، ‌سه زورگير جنايتكار ديگر را نيز رديابي كردند.

بنابراين گزارش، هر سه مرد خطرناك به زورگيري و قتل در شب زمستاني اعتراف كرده​اند و تحقيقات براي افشاي ديگر زورگيري‌هاي آنان ادامه دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟