رئيس كميسيون كشاورزي مجلس هشتم گفت: لايحه و طرح جامع منابع طبيعي و خاك و طرح تمركز وظايف بخش كشاورزي در وزارت جهاد كشاورزي در مجلس هشتم پيگيري شد ولي مجلس نهم بايد آن را نهايي كند.
به گزارش ايسنا، عباس رجايي در آخرين جلسه رسمي مجلس شوراي اسلامي در ارائه گزارش كاري از عملكرد اين كميسيون طي دورهي هشتم مجلس گفت: طي اين دوره موفق به برگزاري 453 جلسه شديم و 60 طرح و لايحه را به عنوان كميسيون اصلي و 42 طرح و لايحه به عنوان كميسيون فرعي مورد رسيدگي و تصويب قرار داديم.
وي با اشاره به مهمترين قوانين مصوب در كميسيون متبوعش گفت: قانون افزايش بهرهوري بخش كشاورزي و منابع طبيعي كشور، قانون نظارت شرعي بر ذبح و صيد، قانون چگونگي حفظ دريا و رودخانههاي مرزي از آلودگيهاي زيستي و نفتي از مهمترين قوانيني است كه پس از تصويب در كميسيون كشاورزي در صحن علني مجلس شوراي اسلامي مصوب شد.
نمايندهي مردم اراك با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش نظارتي كميسيون كشاورزي گفت: در اين حوزه 288 سوال از وزرا، مورد رسيدگي قرار گرفت، همچنين 9 تحقيق و تفحص انجام شد كه گزارش 2 مورد آن در صحن علني قرائت و گزارش دو مورد ديگر به هيات رئيسه مجلس تحويل داده شد كه فرصت قرائت آن در صحن به وجود نيامد و ساير گزارشهاي هيات تحقيق و تفحصها نيز در اين كميتهها باقي ماند.
وي افزود: در جلسهاي كه در ارديبهشت ماه سال گذشته با رهبري داشتيم نتايج خوبي حاصل شد، همچنين در 21 سفر به استانهاي كشور و برگزاري جلسات متعدد در اين خصوص با وزراي مربوطه را انجام داديم، علاوه بر آن 5 گزارش كلي بر اساس مواد 33 و 233 آييننامه داخلي مجلس آماده و در صحن علني مجلس قرائت شد، همچنين 3 گزارش نيز در اين خصوص به هيات رئيسه مجلس داده شد.
رئيس كميسيون كشاورزي با اشاره به ساير اقدامات انجام شده در كميسيون متبوعش گفت: گزارش عملكرد سازمان جنگها و مراتع، گزارش عملكرد برنجهاي آلودهي وارداتي و عملكرد دام و طيور را به سرانجام رسانديم، همچنين سه سند توسعه در حوزهي آب و بخش كشاورزي را پيگيري كرديم ولي قرار شد دولت لايحه دهد، كارهاي مقدماتي در كميسيون انجام شد كه البته مجلس نهم بايد آنها را به سرانجام برساند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.