صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب پیشنهاد احمدی‌نژاد به نوه امام راحل

کد خبر: ۲۴۰۹۹۳
| |
12980 بازدید

در پی درج خبری در برخی سایت‌های خاص مبنی بر دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی با محمود احمدی‌نژاد درباره انتخابات ریاست‌جمهوری آینده، حجت‌الاسلام والمسلمین سید سراج‌الدین موسوی از اعضای دفتر امام خمینی(س) این خبر را تکذیب کرد.

موسوی در گفت وگو با سایت جماران در پاسخ به پرسشی درباره خبر دیدار سید حسن خمینی با رییس‌جمهور گفت: خبر مذکور دروغ است و نیات این گونه سایت‌ها از این خبرسازی‌ها نیز معلوم است و هیچ‌گونه پیشنهادی نیز از ناحیه ایشان مبنی بر کاندیداتوری ریاست‌جمهوری به یادگار امام نشده است.

یکی از سایت‌های خبری اخیرا گزارش داده بود: سیدحسن خمینی اخیرا بعد از دیدار با آقای‌هاشمی رفسنجانی به دیدار دکتر احمدی‌نژاد رفته است و ريیس‌جمهور نیز در این دیدار صریحا به سید حسن خمینی اعلام کرده که در صورت حضور وی در عرصه انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری، شخصا از وی حمایت خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟