صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

"محمد مرسی" کیست؟

گروه اخوان المسلمین در بیانیه ای اعلام کرد که محمد مرسی به جای خیرت الشاطر، نامزد اصلی انتخابات ریاست جمهوری است، و محمد مرسی همان راه و برنامه را برای حفظ منافع عالی مصر و حمایت از حقوق مردم این کشور ادامه می دهد.
کد خبر: ۲۳۹۱۲۴
| |
24528 بازدید
پس از رد صلاحیت نهایی "خیرت الشاطر" از سوی کمیته برگزاری انتخابات، "محمد مرسی" اکنون نامزد اصلی گروه اخوان المسلمین در انتخابات ریاست جمهوری است.

به گزارش العالم، "محمد مرسی" تحصیل کرده دانشگاه های آمریکا است ..  وی اکنون رییس حزب "آزادی و عدالت" شاخه سیاسی گروه اخوان المسلمین است.

این حزب در جریان نخستین انتخابات پارلمانی پس از سرنگونی رژیم حسنی مبارک دیکتاتور مخلوع مصر، پیروزی چشمگیری را کسب کرد.

گروه اخوان المسلمین در بیانیه ای اعلام کرد که محمد مرسی به جای خیرت الشاطر، نامزد اصلی انتخابات ریاست جمهوری است، و محمد مرسی همان راه و برنامه را برای حفظ منافع عالی مصر و حمایت از حقوق مردم این کشور ادامه می دهد.

محمد مرسی متولد سال 1951 استان الشرقیه مصر است. وی فارغ التحصیل رشته مهندسی مهندسی فلزات از دانشگاه قاهره است و پس از آن از دانشگاه کالیفرنیا در آمریکا مدرک دکترا گرفت.

محمد مرسی پیش از این عضو دفتر ارشاد اخوان المسلمین بود و در سالهای 2000 تا 2005 ریاست فراکسیون پارلمانی این گروه را در پارلمان مصر برعهده داشت.

مرسی در آوریل 2011 ریاست حزب آزادی و عدالت را در انتخابات پارلمانی برعهده گرفت.

مرسی در سال 2006 زندانی شد و پس از آن در منزلش به اقامت اجباری محکوم گشت.

وی همچنین در ژانویه سال 2011 پس از آغاز انقلاب مردم مصر، برای مدتی بازداشت شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار