صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصویر ماسک تنفسی که موبایل شارژ می‌کند

به زودی پیاده روی و دویدن صبحگاهی علاوه بر اینکه بر روی سلامت و تناسب اندام انسانها تاثیر گذار خواهد بود، به لطف ابداعی جدید این ورزش می تواند باتری آی-فن را نیز شارژ کند.
کد خبر: ۲۳۲۶۴۴
| |
7967 بازدید

مخترعی آرژانتینی جهت استفاده از منابع طبیعی برای تولید انرژی موفق به ابداع ماسکی شده است که می تواند هوای تنفس انسان را برای شارژ باتری گوشی های موبایل به الکتریسیته تبدیل کند.

به گزارش مهر، به زودی پیاده روی و دویدن صبحگاهی علاوه بر اینکه بر روی سلامت و تناسب اندام انسانها تاثیر گذار خواهد بود، به لطف ابداعی جدید این ورزش می تواند باتری آی-فن را نیز شارژ کند.


این ابداع هوشمندانه ماسک AIRE نام دارد و می تواند انرژی بادی که به واسطه تنفس ایجاد می شود را به الکتریسیته تبدیل کند تا با استفاده از آن بتوان هر ابزاری از آی-پاد گرفته تا تلفن همراه را شارژ کرد.

این ماسک الکترونیکی دارای توربینهای کوچک بادی است و انرژی تولید شده در آن از طریق کابلی به ابزار الکترونیکی انتقال داده می شود.

بر اساس گزارش میل آنلاین، «ژاکو پائولو لاموگلیا» مخترع آرژانتینی این ماسک می گوید می توان از این ماسک در هنگام ورزش کردن یا خوابیدن استفاده کرد. به گفته وی در شرایطی که تعداد ابزارهای الکترونیکی پر مصرف روز به روز افزایش پیدا می کند، استفاده از فعالیتهای انسانی برای تولید انرژی راه حل بسیار خوبی خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟