صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرازي از سخنان شهيد همت

کد خبر: ۲۳۱۵
| |
10208 بازدید

وقتي در آغاز حمله، شما داشتيد الله اکبر مي‌گفتيد کوه‌ها داشتند با شما تکبير مي‌گفتند! ما فکر کرديم که کوه‌ها از نيروهاي شما پر شده، اين بود که آمديم و تسليم شديم!

وبلاگ مجادله در مطلبي از شهيد همت آورده است: ما در صحنه‌هاي جنگ، در لحظات زيادي از امدادهاي غيبي برخوردار بوديم. در عمليات «روح الله» در جبهه «نوسود»، يک شب پيش از عمليات در تاريخ دهم تيرماه 1360 يکي از برادرهاي رزمنده ما، آن شب در عالم خواب ديد که امام[خميني] به خواب او آمده و مي‌فرمايد: حمله کنيد، آقا امام زمان(عج) پيشاپيش شماست! اين برادر صبح که بيدار شد، خطاب به برادران ديگر در مسجد نودشه گفت: امام به خواب او آمده و چنين مطالبي را فرموده‌اند. همه برادرها تجهيزات بستند و آمدند به من گفتند: ما در همين روشنايي روز حرکت مي‌کنيم تا برويم با عراقي‌ها بجنگيم، چرا که امام(ره) چنين فرموده‌اند. من با اصرار، آنان را قانع کردم که حمله را در شب انجام بدهند. در شب عمليات، نيروهاي اسلام به رغم تعداد کم، چنان حمله‌اي بر دو گردان عراق بردند که شايد در تاريخ جنگ‌هاي جهان بي‌سابقه باشد و پيروز شدند. يک افسر عراقي که او را اسير گرفتيم مي‌گفت: به نظر من، شما دست‌كم با دو گردان به ما حمله کرديد. وقتي با اصرار زياد او را قانع کرديم که نيروهاي ما کمتر از يک گردان بوده، آن افسر عراقي به گريه افتاد و گفت: وقتي در آغاز حمله، شما داشتيد الله اکبر مي‌گفتيد، تمام کوه‌ها داشتند با شما تکبير مي‌گفتند! ما فکر کرديم که تمام کوهها از نيروهاي شما پر شده، اين بود که آمديم و تسليم شديم!

«فرازي از سخنان شهيد همت _ مرداد 1361»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۸۶/۰۹/۰۷
ارايه خاطرات و كلمات پيشكسوتان مجاهدت و فداكاري وشهيدان عزيزانقلاب اسلامي ان چكامه سرايان ازادگي وشهادت كه شميم سرخ خونشان افاق و انفس رابراي هميشه تاريخ عطراگين نموده است بسيار مبارك وسازنده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۸۶/۰۹/۰۷
با تشكر از ياداوري اين شهيد والا مقام كه خاطرات خوبي از ايشان دارم .روحش شاد و راهش پر رهرو
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۸۶/۰۹/۰۷
کجایند مردان بی ادعا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۸۶/۰۹/۰۷
انشاء الله پيرو راه شهيدان باشيم و بازي هاي سياسي ما را از شهيدان دور نكند
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۸۶/۰۹/۰۷
با خواندن اين خاطره اشك در چشمانم حلقه زد.
یاد آن مردان خدا بخیر و خونشان مسیر راهمان باد انشا ا...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۸۶/۰۹/۰۷
ياد و خاطره تمامي سرداران جنگ شهيدان باكري ، فلاح ، كلاهدوز ، همت ، صياد شيرازي و ... گرامي باد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۸۶/۱۲/۰۷
هر چه مي گذرد قيمت همت و همت ها بالاتر مي رود و ما براي با آنها بودن راه طولاني تري را بايد بپيماييم ..........روحش شاد . بخدا از او و يارانش خجلم و سر بزير . خدا ما را ببخشد .به آبروي همت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۹/۱۱
ياد شهيد همت بخير باد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟