صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شکست اصلاح طلبان در چالوس

کد خبر: ۲۳۰۸۱۱
| |
6690 بازدید

نتایچ انتخابات در حوزه انتخابیه چالوس اعلام شد که بر اساس آن نماینده اصلاح طلب از حضور در بهارستان بازماند.

مهر نوشت: قاسم احمدی لاشکی توانست با 58 هزار و 968 رای به عنوان نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس نهم شورای اسلامی راه یابد.

انوشیروان محسنی بندپی که پیش از این به مدت 12 سال در کرسی نمایندگی مجلس حضور داشت، در مجموع با 35 هزار و 401 رای در رتبه دوم قرار گیرد و از رفتن به مجلس نهم باز ماند.

حجت الاسلام عبدالغفار آل حبی توانست 16 هزار و 44 رای را بدست آورد و در رتبه سوم قرار گیرد.

شهاب لهراسبی نیچکوهی، محسن سام دلیری و فرهمند بهشتی‌پور به ترتیب با 8هزار و 634 رای و 3 هزار و 545 رای و 3 هزار و 156 رای رتبه‌های سوم تا ششم را به خود اختصاص دادند.

در ادامه کاوه جوادی مجلج و وجیهه دیوسالار و سید رفیع کاظمی مازندرانی با هزار و 888 رای و هزار و 56 رای و 988 رای در رتبه‌های هفتم تا نهم قرار گرفتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟