کمبود استاد و محقق در دانشگاههاي کانادا
يک گزارش جديد نشان ميدهد، با توجه به بازنشستگي گروه بزرگي از اساتيد دانشگاههاي کانادا، اين مؤسسات مجبور به ورود به رقابت جهاني براي جذب استعدادهاي بينالمللي خواهند شد.
به گزارش شبکه «ايرانتو» از تورنتو، بنا بر بيانيه منتشره در آخرين اجلاس رؤساي دانشگاههاي کانادا، در حالي که اين کشور بيش از هر زمان ديگر داراي هيأت علمي دانشگاهي است، اما نيمي از 41 هزار استاد و پژوهشگر که همگي متعلق به يک نسل هستند، تا سال 2016 همزمان به کار خود پايان خواهند داد.
گفته ميشود، براي پر کردن اين خلأ، دست کم ده تا پانزده هزار استاد جديد، بايد در چند سال آينده جذب شوند.
دانشگاههاي کانادا در نظر دارند، علاوه بر جذب استاد خارجي، نسبت به افزايش دورههاي دکترا و PHD براي تربيت مدرس داخلي، اقدام كنند.
اين گزارش حاکي است، شرکتهاي خصوصي تجاري، بيش از دو سوم افراد با تحصيلات بالاي دکترا را براي امور غير آموزشي جذب کردهاند.
اضافه ميشود، هم اکنون بيش از 250 استاد ايراني در دانشگاههاي اين کشور مشغول به کارند.


