رویایم به حقیقت پیوست

مهاجم جدید تیم فوتبال میلان پس از اولین گل خود برای این تیم گفت: بیشتر از خودم برای میلان خوشحال هستم.
کد خبر: ۲۲۶۲۳۸
| |
3434 بازدید
تیم فوتبال میلان شب گذشته موفق شد با نتیجه 2 بر یک در خانه تیم قدرتمند اودینزه به پیروزی برسد و ماکسی لوپز مهاجم تازه خریداری شده روسونری اول گل خود را برای این تیم به ثمر رساند.

به گزارش فارس، ماکسی لوپز پس از این برد اظهار داشت: خیلی خوشحالم که موفق شدم اولین گلم را خیلی زود برای میلان به ثمر برسانم، البته بیشتر از اینکه برای خودم شادمان باشم، برای میلان خوشحال هستم.

وی افزود: رویای حضور در میلان و گلزنی در این تیم برایم به حقیقت پیوست. پس از چند بازی نه‌چندان خوب و شکست‌های تلخ، به این برد نیاز داشتیم.

ماکسی لوپز خاطرنشان کرد: در راه رسیدن به این موفقیت از خانواده‌ام و بازیکنان میلان تشکر می‌کنم، آن‌ها به خوبی از من استقبال کردند و بسیار مهربان بودند.

روسونری با این برد تا قبل از دیدار یوونتوس و با دو بازی بیشتر موقتا صدرنشین کالچو شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا