صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ميدان پاستور نونوار مي‌شود

شهردار منطقه 11 ، از تجهيز مبلمان شهري در دو محور مرکزي پايتخت در آينده نزديک خبر داد.
کد خبر: ۲۲۵۳۶۳
| |
2034 بازدید
وعده ها- شهردار منطقه 11 ، از تجهيز مبلمان شهري در دو محور مرکزي پايتخت در آينده نزديک خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه 11 ، مسعود کفايتمند افزود: نصب نيمکت هاي خياباني، جايگاه هاي گل و گياه و سطل هاي زباله در محورهاي جمهوري اسلامي و حافظ که مراکز خريد را در خود جاي داده اند، به مورد اجرا در مي آيد.

او با اشاره به پياده راه سازي در اين محورها اظهار کرد: با احياي فضاي سبز و نصب جايگاه هاي گل و گياه در اين دو محور فضاي مناسبي براي عابران پياده و استراحت افرادي که براي خريد به خيابان هاي جمهوري اسلامي و حافظ مي آيند، در نظر گرفته شده است.

کفايتمند با بيان اين که سال آينده نيز خيابان کارگر به مبلمان شهري مجهز مي شود، تصريح کرد: علاوه بر اين تعويض المان ميدان پاستور تا پايان سال جاري در دستور کار اين منطقه قرار دارد.

شهردار منطقه 11 در پايان خاطر نشان کرد: همچنين به موجب طرح ديگري جداره هاي زير گذر حسن آباد با توجه به موقعيت خاص آن به شکل سنتي و مذهبي توسط هنرمندان برجسته کاشي کاري اجرا مي شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟