مظلومى جبارى را بوسيد و گفت خوب كارى كردى!
ستار همدانى مربى تيم فوتبال تراكتورسازى جزو معدود نفراتى بود كه در راهرو ورزشگاه يادگار امام تبريز همراه با امير قلعه نويى حضور داشت.
کد خبر: ۲۲۳۷۲۵
| | 10308 بازدید
ابرار : او در خصوص اين موضوع مى گويد:«قلعه نويى از اتفاقاتى كه در اين بازى افتاد ناراحت و عصبانى بود و داشت مى گفت كه وقتى قرار است اينطورى ما را بازنده كنند و تيم برنده جور ديگرى مشخص شود، بهتر است تلاش نكنيم. بعد از حرف هاى قلعه نويى بود كه جبارى داد زد برو بابا و اميرخان هم جوابش را داد و به او گفت كه مگر من با تو صحبت كردم.
البته اين پايان ماجرا نبود چرا كه جبارى حرف هاى زشتى زد و احترام بزرگتر خود را نگه نداشت.«همدانى در قسمتى از حرف هايش خاطرنشان مى كند: البته وقتى مظلومى به خودش احترام نمى گذارد ما انتظار نداريم كه مقابل برخوردهاى زشت بازيكنانش واكنش نشان دهد. مظلومى حتى در رختكن صورت جبارى را بوسيده و گفته كه خوب كارى كردى!»
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


