صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازگشت رییس جامعه مدرسین به قم

آیت الله یزدی به دلیل کسالت و بیماری در یکی از بیمارستان های شهر تهران بستری شده بود و بعد از مرخصی از بیمارستان نیز برای پیگیری معالجات مدتی در تهران مستقر شده بود.
کد خبر: ۲۲۲۲۲۶
| |
6541 بازدید

سرپرست دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، از بهبودی وضعیت جسمانی آیت الله محمد یزدی و بازگشت وی به شهر مقدس قم خبر داد.

حجت الاسلام علی ابراهیمی سرپرست دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از بهبود وضعیت جسمانی آیت الله یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خبر داد.

وی با بیان اینکه بحمدلله وضعیت جسمانی حضرت آیت الله یزدی رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بهبود یافته است، تصریح کرد: ایشان بعد از طی دوره درمان چند روزی است که به شهر مقدس قم بازگشته اند.

سرپرست دفتر جامعه مدرسین حوز علمیه قم یادآورشد: برنامه های رسمی و درسی حضرت آیت الله یزدی رییس شورای عالی جامعه مدرسین به زودی از سرگرفته می شود.

گفتنی است آیت الله یزدی به دلیل کسالت و بیماری در یکی از بیمارستان های شهر تهران بستری شده بود و بعد از مرخصی از بیمارستان نیز برای پیگیری معالجات مدتی در تهران مستقر شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟