صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كی داده؟ كی گرفته؟

پارک ممنوع
کد خبر: ۲۲۰۹۱۴
| |
11988 بازدید
|
رئیس سابق سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت مهریه‌های نامتعارف در دفترخانه‌ها را غیرقانونی اعلام کرد و گفت: دفترخانه‌ها نباید مهریه‌هایی که در قانون تعریف نشده است را ثبت کنند.

معمولاً به اشتباه در مورد مهریه می‌گویند «کی داده؟ کی گرفته؟» ولی به وقتش که می‌شود، به جز بخشی از خانم‌ها که بصورت فابریک و مادرزادی عادت به گفتن جملهٔ «مهرم حالا جونم آزاد» دارند، بقیه خانم‌ها آن را گرفته‌اند و بالتبع، آقایان هم مهریه را داده‌اند. پس حالا که مو لای درز مهریه دادن نمی‌رود و خانم‌ها مهریه را تمام و کمال می‌گیرند (و صد البته نوش جانشان، چون حقشان است)، بهتر است آقایان محترم و عاشق کمی بیشتر چشمشان را باز کنند تا بعدا که آتش عشقشان فروکش کرد، از اقلامی که بعنوان مهریه توافق کرده‌اند بپردازند ابراز پشیمانی نکنند؛ ایضاً خانم‌ها هم تصور نکنند مهریه هر چه که عجیب و غریب‌تر باشد، ضامن بقای زندگی آنهاست و هیچ بادی نمی‌تواند بید زندگیشان را به پشتوانه مهریه بلرزاند و اگر روزی قرار شد مهریه‌شان را بگیرند، لااقل یک چیز به درد بخوری گیرشان آمده باشد!

در ادامه، لیستی از اجناس، اشیا، اقلام و مواردی که ممکن است جزو اجناس، اشیا، اقلام و موارد ممنوع برای قرار گرفتن در لیست مهریه هستند را ذکر می‌کنیم تا هم خانم‌ها و هم آقایان، این موارد را در لیست مهریه قرار ندهند.

۱- اعضای بدن شوهر و هر کدام از نزدیکان شوهر به ویژه مادر شوهر. آمدیم و مثلاً مادرشوهر از دنیا رفت؛ بعد اگر قرار باشد یکی از اعضای بدن او جزو مهریه باشد، نبش قبر و باقی قضایا، مکافاتی دارد که آن سرش ناپیدا!

۲- پیاده روی دور دنیا: از آنجایی که روابط دیپلماتیک با خیلی از کشور‌ها مساعد نیست و گرفتن ویزای آن کشور‌ها محال است و ضمناً بین قاره‌ها، اقیانوس است و نمی‌توان روی آب راه رفت (الا در موراد عرفانی!) این مورد نیز غیر ممکن است.

۳- بال مگس به هر میزان (کیلویی و یا دانه‌ای)، موی دماغ کروکودیل؛ ناخن شست پای لاک پشت‌های جزایر گولونولو، درختان خیابان، علائم و چراغ راهنمایی و رانندگی، خوردن ۵۰ نان بربری یک جا، عبور از مثلث برمودا، اختلاس بیش از سه هزار میلیارد تومان و...

۴- لیست اسامی مفسدین اقتصادی: شاید بتوان روی آب راه رفت ولی این یک مورد اصلاً امکان پذیر نیست. خود مفسدین اقتصادی هم نمی‌دانند اسمشان چیست، چه برسد به اینکه ما و شما بدانیم.

۵- هر روز، نیم ساعت مطالعه کتاب: خانم محترم، هر چند نیت شما خیر و فرهنگی است ولی بهرحال شاید بهتر باشد برای شروع از یک دقیقه مطالعه در روز شروع کنید به تعیین مهریه. نیم ساعت واقعاً زیاد و نشدنی است.

۶- صعود تیم ملی به جام جهانی: اگر می‌خواهید هر ۱۰۰ سال یکبار امکان پرداخت مهریه باشد این مورد را انتخاب کنید.

۷- یک کیلو تخم مرغ: مهریه سنگین شگون ندارد؛ خود دانید.

۸- یارانهٔ ماهیانه شوهر: یک مثل معروف هست که می‌گوید: هوا را از من بگیر ولی یارانه‌ام را نه!

۹- پرواز با توپولوف

۱۰- شرکت در شادی بعد از گل بازیکنان پرسپولیس: بدون شرح!


رضا احسان‌پور / وبلاگ پارک ممنوع
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
مهریه یک سکه بیشتر هم هست چون 5 سال که از عقد که بگذره سکه می شه 1000000000 تومان و نمی شه دیگه پرداختش کرد و مرد هم زنش رو تحمل می کنه و میمیره و تموم
ای بابا 1000 تا سکه؟؟؟؟ من تا حالا سکه ندیدم چه جوریه به خدا
خدا به آدم عقل داده این چه کاریه آخه ادما می کنن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۳
خوب بود. اين از وضع بازار و کسب و کار مردم، اين از نحوه اجراي عقود اسلامي و اين هم از ازدواج و مهريه که يکي از مهمترين مسائل يک فرد مسلمان است.
راستي چرا؟
susan khanom
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
با مزه شدی تابناک
مجید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
من شخصا" دست تک تک خانوم هایی که مهریه شون رو میزان اجرا می بوسم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۹
دقیقاهمینطوراست
احمدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۱
ازینکه نقش قانون گزاران و .. را در بدبخت کردن کسانی که توان پرداخت مهریه ندارن را کم رنگ میکنی متاسفم تابناک
سال 89 سکه 350 هزار تومان و
سال 90 سکه 650 هزار تومان بود سال 91 سکه 1.4 میلیون تومان
چه کسی باعث این تورمه حتما اونایی که مهریه گذاشتن درسته
محمود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
عندالاستطاعه بزنید خیال خودتونو راحت کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
مهرم حالا یا مهرم حلال؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
متاسفانه زنان امروزنمیشه چیزی بهشون بگی طقی توقی میخوره مهریه شون اجرامیزارندخدابدادمردان برسه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
وای خیلی خندیدم مرسی مرسی
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟