صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

کنایه باهنر به دولت در مجلس

کد خبر: ۲۲۰۷۶۱
| |
8588 بازدید

جلسات علنی مجلس در هفته آینده تشکیل نخواهد شد تا نمایندگان برای سرکشی به حوزه انتخابیه بروند.

به گزارش خبرآنلاين، محمدرضا باهنر که در غياب لاريجاني رياست جلسه ظهر امروز را بر عهده داشت، پيش از اعلام زمان پايان جلسه امروز خطاب به مردم و نمايندگان گفت: با دولت رايزني​هاي انجام شده حتي خود من با معاون پارلماني صحبت کردم که اگر دولت مي تواند لايحه بودجه را هفته بعد به مجلس ارائه دهند، ما جلسات هفته بعد را تعطيل نکنيم.

وي با بيان اينکه دولت پاسخي به اين سوال مجلس نداده است، از تعطيلي هفته آينده مجلس خبر داد و گفت: به اين ترتيب جلسه بعدي مجلس 9 بهمن تشکيل مي​شود. انشالله دولت هم با بيش از يک ماه ونيم تاخير در 10 بهمن لايحه بودجه را بياورد!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار