صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

14میلیارد تومان؛سرمایه‌گذاری پژوهش در شرکت گاز

مدیر پژوهش شرکت ملی گاز ایران گفت: ۱۴ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در امر پژوهش این شرکت صورت گرفته است.
کد خبر: ۲۲۰۱۴۸
| |
1885 بازدید
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس؛ در مراسم جشنواره پژوهش و فناوری صنعت نفت مدیران پژوهش و فناوری وزارت نفت سخنرانی کردند.

در این همایش مدیر پژوهش شرکت ملی نفت با توجه به الزامات موفقیت‌ طرح‌های پژوهشی از شرکت ملی نفت ایران گفت: منابع انسانی،شبکه پژوهشی، وجود متقاضی، منابع مالی، مدیریت رسوب دانش و در نهایت ساختارهای بهره‌وری و انعطاف‌پذیر می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد.
محمد‌علی عمادی تصریح کرد: با پژوهش و فناوری می‌توان از کاهش ۷ تا ۸ درصدی تولید جلوگیری کنیم.

در ادامه این همایش مدیر پژوهش شرکت ملی گاز ایران گفت: بحث تکنولوژی یکی از نکات بسیار مهمی است که باید به آن توجه ویژه شود،اگر چه در طول حیات صنعت نفت به این امر نگاه ویژه‌ای شده است،اما نباید از یاد برد که این امر در صنعت نفت یک موضوع جدید است و می‌توان پیش از بیش بر روی آن کار کرد.

پاک‌سرشت خاطر نشان کرد: تاکنون ۱۴ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بر روی امور پژوهشی شرکت ملی گاز انجام شده است.

این گزارش اضافه می‌کند:جوکار مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پتروشیمی نیز گفت: در حال حاضر ۶۹ واحد تولیدی با ظرفیت ۵۹ میلیون تن در شرکت ملی صنایع پتروشیمی مشغول به کار هستند و ۶۹ طرح بزرگ پتروشیمی نیز در سراسر کشور وجود دارد.

جوکار به طرح‌های پژوهشی که در سال ۹۰ توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام شده است، اشاره و خاطر نشان کرد: تاکنون به ۱۰ مورد دستاورد فرآیندی و ۱۱ مورد کاتالیست به همراه ۹ ثبت اختراع داشتیم که یکی از مهمترین آنها مباحث مربوط به تجاری شدن سوخت سبز و یا همان DME است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار