صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحریم ۳ شرکت به اتهام همکاری با ایران

براساس تحریمهای اعمال شده هر سه شرکت از دریافت مجوزهای صادرات به آمریکا، خدمات بانکی صادرات و واردات آمریکا و پرداخت وام‌های بیش از ۱۰ میلیون دلار موسسه‌های مالی آمریکایی محروم خواهند شد.
کد خبر: ۲۱۹۴۷۸
| |
8012 بازدید

وزارت خارجه آمریکا سه شرکت نفتی غیر آمریکایی از جمله یک شرکت چینی را به اتهام فروش بنزین به ایران تحریم کرد.

فارس به نقل از آسوشیتد پرس وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد هیلاری کلینتون وزیر خارجه این کشور شرکت‌ دولتی ژوهای ژنرونگ چین، شرکت نفتی کوئو در سنگاپور و شرکت نفتی فال در امارات را به خاطر فروش بنزین به ایران با تحریمهای سنگینی روبرو کرده است .

براساس تحریمهای اعمال شده هر سه شرکت از دریافت مجوزهای صادرات به آمریکا، خدمات بانکی صادرات و واردات آمریکا و پرداخت وام‌های بیش از ۱۰ میلیون دلار موسسه‌های مالی آمریکایی محروم خواهند شد.

وزارت خارجه آمریکا افزود شرکت نفتی ژوهای ژنرونگ که یکی از چهار شرکت عمده دولتی چین در معاملات نفتی است از ماه جولای ۲۰۱۰ تا ژانویه ۲۰۱۱ بیش از ۵۰۰ میلیون دلار بنزین به ایران فروخته است . شرکت سنگاپوری کوئو نیز از اواخر سال ۲۰۱۰ تا اوایل ۲۰۱۱ بیش از ۲۵ میلیون دلار بنزین به ایران تحویل داده است . شرکت نفتی فال امارات نیز اواخر سال ۲۰۱۰ بیش از ۷۰ میلیون دلار بنزین به ایران صادر کرده است .

آمریکا اواخر سال ۲۰۱۱ میلادی تحریمهای جدیدی را بر ضد بانک مرکزی ایران و کلیه شرکتها و موسسات مالی و بانکی طرف قرارداد آن اعمال کرده است .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟