صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام حمايت كامرون از قطعنامه عليه سوريه

نخست‌وزير انگليس با اشاره به اقدامات اتحاديه عرب در خصوص پرونده سوريه گفت: انگليس از تلاش‌هاي زيادي كه اتحاديه عرب در خصوص سوريه انجام داده است، تشكر مي‌كند و به عنوان عضو دايم شوراي امنيت از هر نوع قطعنامه‌اي كه بر اساس نظرات و گفته‌هاي اتحاديه عرب صادر شود، حمايت مي‌كند.
کد خبر: ۲۱۹۳۹۹
| |
3836 بازدید

نخست‌وزير انگليس در جريان سفر خود به عربستان با پادشاه اين كشور و برخي ديگر از مقامات سعودي ديدار كرد.

به گزارش ايسنا، به نقل از سايت شبكه العربيه، ديويد كامرون، نخست‌وزير انگليس در ديدار با عبدالله بن‌عبدالعزيز، پادشاه عربستان در رياض در خصوص تحولات خاورميانه و جهان به بحث و تبادل نظر پرداخت.

دو طرف در اين ديدار بر گسترش همكاري‌ها بين دو كشور تاكيد كردند.

در اين ديدار، سعود الفيصل، وزير امور خارجه، مقرن بن ‌عبدالعزيز رئيس سازمان اطلاعات و نيز متعب بن ‌عبدالله رئيس گارد ملي عربستان نيز حضور داشتند.

دفتر اطلاع‌رساني نخست‌وزيري انگليس نيز اعلام كرد كه اين ديدار در چارچوب تلاش‌ها براي گسترش روابط مشترك با شركاي استراتژيك انگليس در جهان صورت مي‌گيرد و عربستان نيز نفوذ زيادي در جهان اسلام و منطقه دارد.

از سوي ديگر، ديويد كامرون در گفت‌وگو با شبكه العربيه در خصوص تحولات سوريه اعلام كرد كه انگليس از صدور قطعنامه عليه سوريه در شوراي امنيت حمايت مي‌كند و اين قطعنامه بايد بر اساس تصميمات و بيانيه‌هاي اتحاديه عرب باشد.

وي در ادامه مدعي شد كه بشار اسد، رئيس‌جمهوري سوريه به دليل برخورد با معترضان در اين كشور، مشروعيت خود را از دست داده است.

ديويد كامرون ادامه داد: آنچه كه طي بهار عربي آشكار شد اين است كه رهبران بايد خواسته‌هاي ملت‌هاي خود را قبول كنند و آنچه را كه آنها مي‌خواهند انجام دهند.

نخست‌وزير انگليس با اشاره به اقدامات اتحاديه عرب در خصوص پرونده سوريه گفت: انگليس از تلاش‌هاي زيادي كه اتحاديه عرب در خصوص سوريه انجام داده است، تشكر مي‌كند و به عنوان عضو دايم شوراي امنيت از هر نوع قطعنامه‌اي كه بر اساس نظرات و گفته‌هاي اتحاديه عرب صادر شود، حمايت مي‌كند.

وي افزود: كسي كه عليه اين قطعنامه راي دهد بايد در اين خصوص توضيح دهد.

انتهاي پيام

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار