شگرد جدید سرقت احشام

کد خبر: ۲۱۵۴۸۴
| |
2925 بازدید
كارآگاهان پليس آگاهي شهرستان رشت چهارنفر را به اتهام ‌فروش لاشه‌ دام‌هاي مرده به قصابي‌ها دستگير كردند.

درپي بررسي و اجراي گزارش‌هاي مردمي مبني بر اقدام يك قصاب كه پس از سرقت احشام، لاشه‌هاي آنان را در قصابي مي‌فروخت، كارآگاهان پليس آگاهي گيلان، وي را دستگير و در در بازجويي از متهم ساير همدستان آن را نيز شناسايي و دستگير كردند.

پس از دستگيري متهمان، كارآگاهان تحقيقات خود به روي متهمان را افزايش دادند و سرانجام متهمان دستگيرشده در تحقيقات پليس اعتراف كردند كه از اوايل خرداد سال‌جاري با اسلحه شكاري احشام رها شده كه براي چرا در مزارع به‌سر مي‌بردند را مورد هدف قرار داده و پس از ذبح، لاشه‌هاي آن حيوانات را از طريق قصابي به فروش مي‌رساندند.

متهمان در بازجويي‌هاي خود تاكنون به سرقت50 راس احشام به همين شيوه اعتراف كرده‌اند كه كارآگاهان براي انجام بررسي‌هاي بيشتر، آنان را همچنان در اختيار دارند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟