صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
در صدمین سال غرق شدن این کشتی

حراج آثار «تایتانیک» در آمریکا

مالک بزرگ‌ترین مجموعه آثار مربوط به «تایتانیک» قصد حراج این مجموعه را در یک‌صدمین سال غرق شدن این کشتی دارد
کد خبر: ۲۱۵۴۶۶
| |
2181 بازدید
به مناسبت یک‌صدمین سال حادثه غرق شدن کشتی تایتانیک، بیش از 5 هزار و 500 شیء متعلق به این کشتی در حراجی «گورنسی» نیویورک به فروش خواهد رسید.

این آثار شامل اشیای مختلفی همچون ظروف چینی زیبا،‌ لوازم کشتی و قسمت‌هایی از عرشه آن است که در چند سال گذشته از عمق ۲،۵ مایلی اقیانوس منجمد شمالی کشف شده‌اند.

به گفته مقامات حراجی گورنسی» این مجموعه که می‌توان در میان آن‌ها عطردان‌های بسیار زیبا و ظریف را نیز مشاهده کرد، با قیمت ابتدایی 189 میلیون دلار ارزش‌گذاری شده‌اند.

حراجی در تاریخ اول آوریل برگزار خواهد شد اما نتایج آن تا 15 آوریل که مصادف با یک‌صدمین سالروز غرق شدن این کشتی است، محفوظ خواهد ماند.

کشتی تایتانیک در نخستین سفر دریایی خود به دلیل برخورد با یک کوه یخ در اقیانوس منجمد شمالی در تاریخ 15 آوریل 1912، غرق شده و بیش از یک‌هزار و 500 تن از مسافران و خدمه آن جان خود را از دست دادند.

منبع: فارس
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...