صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سید رضا اکرمی اظهار داشت:

آقای احمدی‌نژاد به قانون التزام ندارد و خودش را قانون می‌داند

در هر دورانی که با فتنه و انحراف و فساد و گناه روبه‌رو می‌شویم، وظیفه داریم که در مقابل آن جبهه‌گیری کنیم. باید آگاه سازی کنیم و شرایط را برای مردم تبیین کنیم. باید افشا کنیم، شخصیت کسانی را که چنین کارهایی انجام می‌دهند. پس از این نیز باید تا اندازه‌ای که مقدور است، اقدام کنیم تا وضع موجود تغییر کند.
کد خبر: ۲۱۴۸۰۸
| |
9960 بازدید
سرویس مجلس ـ امام حسین (ع ) برای اصلاح امور جامعه آن زمان قیام کرد و می‌خواست امر به معروف و نهی از منکر کند و وضع موجود را تغییر دهد و در آخرین لحظات نیز فرموند: «هل من ناصر ینصرنی»؛ این را به تمام مخاطبین در تمام طول تاریخ می‌گوید و این بدان معنی است که راه من را ادامه دهید.

سید رضا اکرمی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک ضمن بیان این مطلب افزود: در هر دورانی که با فتنه و انحراف و فساد و گناه مواجه می شویم، وظیفه داریم که در مقابل آن جبهه‌گیری کنیم. باید آگاه سازی کنیم و شرایط را برای مردم تبیین کنیم. باید افشا کنیم، شخصیت کسانی را که چنین اقداماتی را انجام می دهند. پس از این نیز باید تا جایی که می‌شود، اقدام کنیم تا وضع موجود تغییر کند.

این عضو فرهنگی مجلس با بیان اینکه روشنگری و مبارزه در راه حق، محدود به زمان و مکان خاصی نیست، تأکید کرد: همان گونه که فرموده‌اند: «کل یوم  عاشورا و کل ارض کربلا»، ما که تنها کربلا و عاشورا را محلی برای قیام نمی دانیم.

این عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران درباره موجودیت و اظهاراتی که در مورد جریان انحرافی بیان می‌شود، گفت: قضایایی امروز در جامعه وجود دارد. مکتب ایرانی را نمی‌توان به جای مکتب اسلامی گذاشت،
بیداری انسانی را نمی‌توان به جای بیداری اسلامی غالب کرد.

اکرمی با اشاره به نقش و محوریت اخلاق در فضای جامعه اسلامی، خاطر نشان کرد: در هر شرایطی، باید آگاه بود و آگاه سازی کرد. این موضوع پذیرفته نیست که عده‌ای می‌خواهند، تنها به دلیل انتخابات گروه دیگری را بکوبند و حرف‌ها بهانه‌ای برای این کار باشد. در 33 سال گذشته، همواره این مسائل را داشته‌ایم. امروزه حوادثی که در کشورهای دیگر، به ویژه در کشورهای منطقه می‌گذرد، تأثیر پذیرفته از انقلاب اسلامی ایران است.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی حامیان دولت و رئیس جمهور مدعی هستند که پیش کشیدن جریان انحرافی نوعی بازار گرمی برای انتخابات مجلس است. آیا انتقاداتی که از مشایی و برخی از نزدیکان دولت می‌شود، انتخاباتی است، گفت: سخنان آقای مشایی لیبرالی است،‌ اومانیستی است و به جای اینکه اصالت‌الله باشد، اصالت الانسان است. انسان منهای دین، انسان الهی نخواهد بود.

اکرمی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا همان گونه که برخی از منتقدان دولت معتقدند، بین آقای مشایی و آقای احمدی نژاد تفاوت وجود دارد، گفت: من این دو را جدای از هم نمی‌دانم. سخنان مشایی مورد تأیید احمدی‌نژاد است. اینها رونوشت و کپی یکدیگر هستند، چرا که عملا احمدی‌نژاد، مشایی و بقایی را تأیید کرده است. اما در حالی که تشخیص مطلب می‌دهیم، باید ظرف زمان و مکان را لحاظ کنیم. مجلس تذکر داده و دنبال سوال نیز هست، ولی بیش از این در شرایط کنونی، جایگاه طرح ندارد.

از سید رضا اکرمی پرسیدیم شما یکی از منتقدان آقای احمدی نژاد هستید. عمده دلیل انتقاد شما از ایشان چیست؟ وی در پاسخ گفت: آقای احمدی نژاد به قانون التزام ندارد و خودش را قانون می‌داند و به همین دلیل است که با وی مشکل داریم. نمونه این مشکلات، نحوه اجرای هدفمندی یارانه‌هاست که این همه مجلس روی آن کار کرد و در نهایت با حضور نمایندگان دولت قانونی را برای اجرای مفید این مهم تصویب کرد، اما اکنون دارای مشکلات بسیار و می‌بینیم دولت برای پرداخت نقدی یارانه‌ها رو به استقراض آورده است، اما قانون این را نمی‌گوید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار