صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بهمن اخوان:

احمدی نژاد هم از همه عذر بخواهد

بنده مرید آیت الله مهدوی کنی هستم و ایشان را بسیار دوست دارم، ایشان بزرگ ما هستند و برای همه اصولگرایان نقشی پدرانه دارند ، اما برای ایشان پیشنهادی دارم که تنها اصلاح طلبان را توصیه به عذر خواهی نکنند
کد خبر: ۲۱۴۲۰۳
| |
3653 بازدید
بهمن اخوان نماینده مردم تفرش ،آشتیان ، فراهان و خنجین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اعتدال، با اشاره به مباحث مطرح این روزهادر فضای سیاسی کشور در مورد وحدت اصولگرایان گفت: حضرت آیت الله مهدوی کنی چهره ای ماندگار در کشور ما و عالمی جلیل القدر و ذخیره ای بسیار ارزشمند برای همه نیروهای نظام هستند و نصایح ایشان برای تمامی مسئولان نظام ارزشمند است و جایگاه ایشان بسیار والاست .

وی افزود: البته عرایضی پیرامون فرمایشی که ایشان درباره لزوم عذرخواهی اصلاح طلبان داشتند، دارم؛ بنده مرید آیت الله مهدوی کنی هستم و ایشان را بسیار دوست دارم، ایشان بزرگ ما هستند و برای همه اصولگرایان نقشی پدرانه دارند ، اما برای ایشان پیشنهادی دارم که تنها اصلاح طلبان را توصیه به عذر خواهی نکنند.

اخوان که در مجالس ششم و هشتم نماینده مردم بوده و اعلام کرده است که برای انتخابات مجلس نهم کاندیدا نمی شود، ادامه داد: الان زمان عذر خواهی همه است و شخص آقای احمدی نژاد هم باید از همه عذر بخواهند ، همه جریانات سیاسی پس از انتخابات، کم تر یا بیشتر در آن حوادث تلخ مقصربودند، اما ما امروز نیازمند آشتی ملی در کشور هستیم و توجه به شرایط کشور و اوضاع جهانی این نیاز را برجسته تر می کند و اوضاع به گونه ای نیست که بخواهیم تفرقه و دشمنی در داخل کشور داشته باشیم.

وی گفت: در تعریف اصلاح طلبی همان طوری که قرآن و رسول الله می گوید و خود مقام معظم رهبری فرمودند؛ امروز ما، نسبت به دیروز ما و فردا، نسبت به امروز، باید زندگی و تفکر و اندیشه مان بهتر باشد . من اصلاح طلبی را  پیشرفت و توسعه تعریف می کنم و کسانی که در کشور ما بعد انقلاب اصلاح طلبی را به عنوان حزب و جریان دانسته اند ، افرادی هستند که نظام مقدس جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و رهبری را قبول دارند.

اخوان در ادامه گفت: البته برخی مدعیان اصلاح طلبی تفکرات سکولار دارند و دین و ارزش ها را زیر پا گذاشتند و می خواستند بی بند و باری حاکم باشد که اینها مد نظر ما نیستند.

وی افزود: بنده اکثر اصلاح طلبان حاضر در کشور را می شناسم و آنها را انسانهای متدین و مومنی می دانم ، بسیاری از آنها در صفوف نماز جمعه حاضرند و بسیاری از این افراد را در هیئت ها و روضه خوانی ها دیده ام ؛ اصلاح طلبی در جهت منافع ملی کشورمان بسیار خوب است،  اما اصلاح طلبی که در جهت ارزشهای لاییک وتفکرات سکولاریستی باشد ، مورد مخالفت همگان است.

اخوان گفت: درباره اصولگرایان نیز ما دو گونه اصولگرا داریم ، یک گروه در جهت منافع ملی کشور حرکت می کنند ، اما بعضی ها تنها نقاب اصولگرایی زده اند و منافع ملی را زیر سوال می برند و به جای اینکه فکر و اندیشه و تدبیر داشته باشند ، بیشتر از روی احساسات و به نفع دشمن کار می کنند.

وی افزود: اصولگرایی که در جهت منافع کشور نباشد و نقاب اصولگرایی زده از دیدگاه بنده مورد تایید نیست و ما به هیج وجه قبول نداریم.

اخوان خاطرنشان کرد: با توجه به فرمایش حضرت آیت الله مهدوی کنی که فرمودند باید عذر خواهی شود پیشنهاد دارم همه باید از هم عذر بخواهند زیرا اختلافات در بین دوستداران نظام زیاد شده و ما باید از این اختلافات جلو گیری کنیم.

وی در خاتمه گفت: تمام اقشار مردم را دعوت می کنم پای صندوق های رای بیایند و در انتخابات هم از تمام تفکرات شرکت کنند ، حضور مردم هر چقدر در انتخابات بیشتر باشد ، تثبیت بیشتر نظام را به همراه دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟