صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پایان اعتصاب اصناف اصفهان

وي تاکيد کرد: بازار زرگران، بازار فرش‌‏فروشان و همه صنف‌‏هاي ديگر باز هستند، خبرهاي تعطيلي اين بازرارها کذب است و شرايط در اصفهان روال عادي دارد.
کد خبر: ۲۱۱۵۴
| |
10012 بازدید

رئيس مجامع امور صنفي اصفهان گفت: اعتراض‌‏ها در اصفهان پايان يافته و در حال حاضر همه بازارها باز است.

عباسعلي بصيرت در گفت‌‏وگو با ايلنا ادامه داد: پس از دستور رئيس جمهور مبني بر تعليق اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده با اتحاديه‌‏ها صحبت کرديم و قرار شد فعالان بازار کار خود را آغاز کنند اين فعاليت از روز گذشته آغاز شد و طي اين دو روز مشکلي در اصفهان به وجود نيامده است.
وي تاکيد کرد: بازار زرگران، بازار فرش‌‏فروشان و همه صنف‌‏هاي ديگر باز هستند، خبرهاي تعطيلي اين بازرارها کذب است و شرايط در اصفهان روال عادي دارد.

بصيرت با اشاره به اينکه هم اکنون در بازار طلافروشان و در جمع روساي اتحاديه‌‏ها قرار دارد، گفت: با روساي اتحاديه‌‏ها صحبت کرديم و با توجه به حضور آقاي عرب‌‏مازار در اصفهان و صحبت‌‏هاي انجام شده، جلساتي را برگزار خواهيم کرد تا مشکلات حل شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟